Florin Tăanse, “reunire” neașteptată cu Gabriela Ruse, în Emiratele Arabe Unite

[ad_1]

  • Liga 1: FC Botoșani – Petrolul, luni, 17:00, DGS 1

  • Liga 1: Farul – Univ. Craiova, luni, 20:00, DGS 1

Turneul WTA de la Abu Dhabi poate fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport, în perioada 6-12 februarie.

Florin Tănase, soția și Gabriela Ruse, reunire la Abu Dhabi

Înaintea calificărilor de la Abu Dhabi, Gabriela Ruse s-a întâlnit în Emiratele Arabe Unite cu Florin Tănase (28 de ani), fostul ”favorit” al lui Gigi Becali de la FCSB, dar și cu soția acestuia, Medeea Tănase.

Gabriela Ruse și Medeea Tănase sunt bune prietene, iar cu ocazia sosirii jucătoarei de tenis în Emiratele Arabe Unite, acestea s-au întâlnit pe străzile din Abu Dhabi.

Alături de Gabriela Ruse și Medeea Tănase a fost prezent și Florin Tănase, fostul fotbalist de la FCSB care evoluează acum pentru cei de la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite.

Gabriela Ruse a distribuit câteva imagini pe rețelele sociale după ce s-a întâlnit cu Medeea și Florin Tănase la Abu Dhabi. „Reunire”, a scris Gabriela Ruse, alături de una dintre fotografiile postate, pe Instagram.

Galerie Foto

5.590 de dolari pentru Gabriela Ruse, după ce a stat o oră pe teren la Abu Dhabi

Gabriela Ruse a ajuns în turul secund al calificărilor de la Abu Dhabi, după ce a beneficiat de abandonul adversarei sale, Tereza Martincova.

Sportiva din România se afla în avantaj când adversara a decis să abandoneze confruntarea din calificări de la Abu Dhabi. Gabriela Ruse conducea cu 6-3, 3-0 când Tereza Martincova a renunțat.

În turul doi al calificărilor de la Abu Dhabi, Gabriela Ruse va juca contra învingătoarei duelului dintre Aliaksandra Sasnovich și Mirjam Bjorklund.

Meciul dintre Gabriela Ruse și Tereza Martincova s-a încheiat într-o oră și-un minut.

De pe urma jocului de la Abu Dhabi, Gabriela Ruse s-a ales cu suma de 5.590 de dolari, dar și cu 13 puncte în clasamenntul WTA.

Galerie Foto

Tânăra Ștefania Bojica (17 ani) a fost eliminată din calificările de la Abu Dhabi de către Claire Liu, scor 6-7 (3), 1-6.

Etichete: abu dhabi , florin tanase , gabriela ruse , medeea tanase , gabriela ruse abu dhabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..