Live Video&Score | Borussia Dortmund

[ad_1]

  • UCL: Borussia Dortmund – Chelsea, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Premier League: Arsenal – Man. City, miercuri, 21:30, DGS 2

Meciul dintre Borussia Dortmund și Chelsea poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

LIVE VIDEO Dortmund – Chelsea 0-0, la Digi Sport 1

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:

Dortmund: Kobel – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Can – Adeyemi, Bellingham, Ozcan, Brandt – Haller
Antrenor: Edin Terzic

Chelsea: Kepa – James, Koulibaly, Silva, Chilwell – Loftus Cheek, Fernandez – Ziyech, Joao Felix, Mudryk – Havertz
Antrenor: Graham Potter


Știrea inițială:

Dortmund – Chelsea, LIVE VIDEO, 22:00, Digi Sport 1, în ”optimile” Champions League

Va fi primul duel direct dintre Borussia Dortmund și Chelsea Londra. Cele două formații nu s-au întâlnit niciodată până acum în vreo competiție sau vreun joc amical.

Nemții vin cu un moral bun înaintea meciului cu Chelsea din ”optimile” Champions League. În ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile, elevii lui Edin Terzic au tot atâtea victorii.

De partea cealaltă, elevii lui Graham Potter nu trec printr-o perioadă foarte bună, iar în ultimele cinci jocuri disputate au o victorie, trei egaluri și o înfrângere. 

În ultimul meci din grupele Champions League, cei de la Borussia Dortmund au remizat cu Copenhaga, scor 1-1, în timp ce gruparea londoneză a învins-o pe Dinamo Zagreb, scor 2-1.

Meciul dintre Borussia Dortmund și Chelsea îi va aduce față în față pe Kai Havertz și Julian Brandt, care au fost colegi la Bayer Leverkusen, în Germania.

Arbitrul partidei Dortmund – Chelsea este spaniolul Gil Manzano, care va fi ajutat de asistenții Diego Barbero și Angel Nevado. Arbitru de rezervă va fi Guillermo Fernandez.

Echipele probabile ale meciului Borussia Dortmund – Chelsea din Champions League

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro – Bellingham, Can – Adeyemi, Reus, Brandt – Haller

Chelsea: Arrizabalaga – James, Thiago Silva, Koulibaly, Chilwell – Loftus-Cheek, Fernandez – Mount, Felix, Mudryk – Havertz

Declarații dinaintea partidei Dortmund – Chelsea

Nu este ușor să analizezi totul. Au renunțat la jucători și au adus jucători cheie. Nu știi exact cu ce line-up vor începe aici. Ca întotdeauna, ne vom concentra asupra noastră”, a declarat Edin Terzic, antrenorul lui Dormund.

Sper să pot sărbători debutul. Este un vis din copilărie pentru fiecare fotbalist să joace în UEFA Champions League”, a precizat fundașul Julian Ryerson.

Wesley Fofana, Denis Zakaria și Mateo Kovačić sunt toți în echipă, așa că e bine. Ei se apropie de minute și provocarea pentru noi este să le construim.

Este etapa eliminatorie a Ligii Campionilor, punctul culminant al jocului. Cu toții așteptăm cu nerăbdare meciul și înțelegem provocarea care ne așteaptă. Suntem foarte încântați de asta”, a spus Graham Potter, antrenorul lui Chelsea.

Nu ajung niciodată la un meci de Liga Campionilor fără să mă gândesc că nu-l putem câștiga. Realitatea este că nu suntem în cea mai bună formă de rezultate în ultima vreme, dar este o competiție nouă și trebuie să dovedim asta mai departe.

Nu are rost să privim prea departe înainte. Câștigarea este următoarea provocare, arătand concentrarea”, a spus și Cezar Azpilicueta.

Programul optimilor de finală din UEFA Champions League

Marţi, 14 februarie 2023, ora 22:00

Miercuri, 15 februarie 2023, ora 22:00

  • Club Brugge – Benfica
  • Borussia Dortmund – Chelsea

Marţi, 21 februarie 2023, ora 22:00

  • Liverpool – Real Madrid
  • Eintracht Frankfurt – Napoli

Miercuri, 22 februarie 2023, ora 22:00

  • RB Leipzig – Manchester City
  • Inter – FC Porto

Marţi, 7 martie 2023, ora 22:00

  • Benfica – Club Brugge
  • Chelsea – Borussia Dortmund

Miercuri, 8 martie 2023, ora 22:00

  • Tottenham – AC Milan
  • Bayern Munchen – PSG

Marţi, 14 martie 2023, ora 22:00

  • Manchester City – RB Leipzig
  • FC Porto – Inter

Miercuri, 15 martie 2023, ora 22:00

  • Real Madrid – Liverpool
  • Napoli – Eintracht Frankfurt

Etichete: chelsea , borussia dortmund , optimi champions league , optimi ucl , graham potter , edin terzic , borussia dortmund chelsea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..