CASA IUBIRII, AZI, 6 MARTIE 2023 – CHRIS ȘI IONUȚ, DISCUȚII INTENSE. CE VA FACE PATRICK?

În casa băieților, Patrick primește sfaturi de la colegii lui cu privire la cum ar putea să o cucerească pe Nona.

Unii spun că ar trebui să compună o piesă frumoasă pentru ea, pentru că fetele sunt impresionate de talente artistice, cum ar fi cel al lui Marinel lăutarul.

Însă Alex îi sugerează să-i ofere ceva mai intim, ceva simbolic, care să-i arate cât de mult o prețuiește și ce mult înseamnă Nona pentru el.

Nu se știe cu certitudine ce sfaturi va alege să urmeze Patrick, dar aceste este hotărât să nu se grăbească.

Își dorește să ia lucrurile încet, să se asigure că toate sunt în regulă și să nu riște să strice relația cu Nona.

Patrick este foarte hotărât să meargă cu pași mărunți, să se bucure de moment și să nu lase nimic să le strice starea de bine, pentru a duce la bun sfărșit misiunea de a avea relația perfectă cu Nona.

Cris și Ionuț se simt atrași unul de celălalt și asta este evident pentru toată lumea.

De fapt, dacă urmărum cu atenție ce s-a întâmplat în casă în ultima perioadă, observăm că Ionuț nu a mai arătat interes pentru nicio fată, până când Cris a intrat în casa respectivă.

Cei doi au hotărât să se cunoască mai bine, să vadă dacă se potrivesc și aceștia nu resping ideea unei posibile relații frumoase.

Aceștia găsit un loc liniștit în grădină, departe de privirile indiscrete ale celorlalți, pentru a vorbi în voie despre ei, despre prezent, trecut și poate chiar despre un viitor împreună.

Ionuț își dorește să afle mai multe despre Cris, așa că o provoacă să îi enumere trei defecte și trei calități. În timp ce Cris se chinuiește să găsească trei defecte, Ionuț o avertizează că el este foarte gelos.

Dar Cris nu poate înțelege de ce ar simți Ionuț atât de multă gelozie, mai ales că ea este convinsă că Ionuț este un om foarte bun.

În timp ce vorbesc, există un suspans plăcut în aer, o anticipare a ceea ce ar putea fi între ei, iar Cris și Ionuț își simt inimile bătând cu putere.

Vor să ia lucrurile încet, să se cunoască mai bine și să vadă dacă relația lor poate să dureze în timp.

Sunt discuții intense pe seama lui Ionuț și Cris, dezbatându-și părerile despre cei doi. Se simte o tensiune în aer, un suspans plăcut, întrucât toți își doresc ca cei doi să înceapă o relație frumoasă.

Dar Cristina este cuprinsă de îndoieli și gânduri negre.

Se întreabă în sinea ei dacă Radu a rămas supărat după gala și ce ar putea face pentru a-l împăca pe acesta, pentru a detensiona situația.