CASA IUBIRII, AZI, 6 MARTIE 2023 – CONFLICTUL A ESCALADAT, RĂZBOI TOTAL LA HOTEL

Mihaela și Cristina nu prea se au la suflet. De nenumărate ori, amândouă au exprimat frustrările lor în timpul șederii lor la hotel, deoarece mici conflicte par inevitabile.

Cu toate acestea, când părea că lucrurile se liniștesc între ele, situația a luat o turnură proastă.

La gală, dar și în această dimineață, Mihaela și Cristina s-au acuzat una pe alta de rele tratament în camera lor de hotel.

Se spune că Cristina ar fi dat cu deodorant în cameră, fapt care a determinat-o pe Mihaela să o trimită la baie din cauza mirosului puternic.

Dimineața următoare, Mihaela s-ar fi așezat intenționat lângă patul Cristinei și s-ar fi dat cu parfum.

Cristina crede că acesta a fost doar un act de răzbunare, dar Mihaela spune că i-a plătit cu aceeași monedă.

Mai mult decât atât, Mihaela o acuză pe Cristina că îi aruncă hainele pe jos sau că ronțăie prea multe chipsuri târziu în noapte, și lista poate continua.

De asemenea, tânăra crede că Radu și Cristina au făcut o strategie pentru a o face să fie votată și să fie eliminată din concurs.

Cristina nu se poate abține din plâns, iar Radu este un martor tăcut la discuția dintre cele două concurente.

Toată lumea îl sfătuiește să nu intervină. Așa cum conflictul a izbucnit între ele, așa se va și calma și vor ajunge la sentimente mai bune.

Supărarea Cristinei îl face și pe Radu să fie supărat și crede că singura soluție este ca cele două să fie mutate în camere diferite.

Bianca spune că ar putea să o ia pe Mihaela în camera ei: „Mă descurc eu. Îi voi striga la ea și gata!”.

Andreea Mantea le sfătuiește ca de fiecare dată când apar nemulțumiri să nu mai țină în ele atâta timp și să încerce să rezolve totul pe moment.

Asta le-ar ajuta foarte mult. Același sfat îl primește și Radu de la Andreea Mantea, să fie mai rezervat în conflictul fetelor și să încerce să fie mai împăciuitor.

Dacă Mihaela și Cristina vor reveni la sentimente mai bune și se vor putea obișnui una cu alta, rămâne de văzut.