CASA IUBIRII, AZI, 6 MARTIE 2023 – MOMENTUL ADEVĂRULUI, SCANDAL URIAȘ!

După ce a avut o ceartă aprinsă cu Cristina, Mihaela a acuzat-o pe Emma că s-a prefăcut în fața publicului în timpul interacțiunii ei cu Andrei, pentru a le atrage atenția.

În ciuda acestei tensiuni, Bianca a creat un top al bărbaților din casă, care includea numele lui Robert.

Deși Bianca nu a afirmat că este interesată de o relație cu Robert, ea a susținut că este deschisă oricărui tip de bărbat.

Nona a sugerat că topul creat de Bianca a creat tensiuni în casă și a provocat probleme în relațiile dintre băieți.

Cu toate acestea, Bianca a continuat să se simtă confortabil în compania tuturor și a declarat că se înțelege bine cu oricine.

În timp ce discutau despre topul făcut de Bianca, bărbații din casă au început să se întrebe cine a fost clasat unde.

Cu toate acestea, toți s-au bucurat de faptul că puteau să se distreze și să petreacă timp împreună, chiar și în ciuda tensiunilor dintre ei.

În cele din urmă, băieții au reușit să-și rezolve problemele și să se împace. Toți au realizat că se înțelegeau bine și că nu existau motive pentru neînțelegeri.

Ei au fost fericiți că au putut să comunice deschis și să-și clarifice diferențele, iar relațiile dintre ei s-au îmbunătățit considerabil.

Andreea Mantea a sugerat că Bianca ar avea o atracție pentru Robert, după ce aceasta a creat un top cu bărbații din casă.

Ea a oferit să o trimită pe Bianca la întâlnire cu Robert în camera roșie, dându-i astfel un semnal clar că Robert îi place.

Mihaela și Cristina nu s-au înțeles niciodată prea bine, iar acest lucru a fost evident și în emisiune.

Fiind colege de cameră, au avut unele conflicte, iar situația s-a înrăutățit în ultima vreme. Atât în gala, cât și în dimineața aceasta, cele două au acuzat una pe alta de rele tratamente în camera de hotel.

Acestea au dus la tensiuni suplimentare între ele și au făcut dificilă menținerea unei atmosfere plăcute și armonioase în casă.

Cristina este acuzată că s-a dat cu deodorant în cameră, ceea ce a dus la un miros puternic, iar Mihaela a fost nevoită să o trimită în baie pentru a se curăța.

A doua zi dimineață, Mihaela s-a pus intenționat lângă patul ei pentru a se da cu parfum, iar Cristina consideră că acest lucru a fost o răzbunare din partea ei.

Mihaela o acuză și pe Cristina că își aruncă hainele pe jos și ronțăie în noapte, ceea ce o enervează.

Mai mult decât atât, Mihaela crede că Radu și Cristina au făcut o strategie pentru ca băieții să o voteze în gala și să plece acasă.

Aceste acuzații au dus la o tensiune ridicată între cele două concurente, iar Cristina nu a mai putut să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în plâns.

Ea nu știe cum să mai gestioneze situația și cum să se comporte cu Mihaela astfel încât să-i câștige încrederea și respectul.

Băieții din casă asistă tăcuți la discuțiile și acuzațiile dintre cele două concurente, încercând să nu se implice prea mult în conflictele lor.