CASA IUBIRII, AZI, 7 MARTIE 2023 – LIDERII SĂPTĂMÂNII, VEZI CINE SUNT ACEȘTIA

În ediția de ieri, Bianca a decis să facă un top al băieților care îi plac. Printre aceștia s-au numărat și Robert și Laurențiu.

Alex s-a simțit deranjat de faptul că Robert a fost inclus în top, deoarece acesta a provocat atâtea probleme în trecut.

El a crezut că Ro bert ar putea profita de ocazie pentru a-l ataca constant și pentru a-și băga nasul în relația lor.

Însă, Bianca a explicat astăzi că topul a fost doar o glumă și că Robert are, de fapt, un interes pentru ea.

În cele din urmă, Alex a înțeles că nu trebuie să-și facă prea multe griji nici în cazul lui Laurențiu, nici în cazul lui Robert.

Chiar și așa, îi este încă teamă că Robert ar putea să se bage în relația lor sau să-l atace cu acest aspect.

Alex este foarte calm și încrezător în relația sa cu Bianca. El știe că ea este fericită alături de el și că nu se gândește la alte băieți.

Deși Bianca a mai comparat uneori trecutul cu prezentul, Alex înțelege că aceasta este doar o parte normală a procesului de învățare și dezvoltare a unei relații.
Bianca și Alex sunt foarte fericiți împreună și nu lasă mici probleme sau controverse să le strice relația.

Ei încearcă mereu să comunice deschis și să rezolve orice neînțelegeri sau conflicte. În cele din urmă, ei știu că ceea ce contează cu adevărat este dragostea și încrederea reciprocă.

Astăzi a fost o zi importantă în Casa Iubirii, unde s-a votat pentru desemnarea liderului fetelor și liderului băieților.

Concurenții au ales cu grijă și strategie, iar acum toată lumea este în așteptarea rezultatelor finale.
În urma numărării voturilor pentru casa fetelor, a ieșit o situație neașteptată: Cristiana și Cristina au ieșit la egalitate.

Acum, băieții trebuie să dea votul decisiv, iar acest lucru poate strica unele strategii deja puse la punct.

Patricia și-a exprimat dorința de a fi lider, având deja în minte jocuri pe care le-ar dori să le organizeze, însă Marinel a fost ironic și a lovit din nou: ,,Le-ai făcut deja. Ce să mai faci?”.

În cele din urmă, Cris devine liderul Casei Iubirii!

Pe măsură ce tensiunea crește în Casa Iubirii, noi vă asigurăm că urmează și alte materiale video pline de discuții controversate și drama intensă.

Nu uitați să vă abonați și să rămâneți aproape de noi pentru a fi la curent cu cele mai noi dezvăluiri din Casa Iubirii!