Gino Iorgulescu’s son, Mario Iorgulescu, makes first public appearance since conviction. Check out how he presented himself online / PHOTO.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a provocat acum trei ani un accident rutier în urma căruia o persoană a murit. După ce oamenii legii au descoperit că acesta se afla sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, tânărul a fost condamnat la închisoare cu executare pentru 15 ani și 8 luni, decizie care a venit în luna februarie.

La mai bine de o lună de când a aflat sentința, Mario Iorgulescu s-a întors pe rețelele de socializare, după o perioadă de pauză în care și-a dezactivat contul de Instagram. El s-a afișat cu mai multe imagini care au surprins transformarea uluitoare prin care a trecut și care l-au făcut aproape nerecunoscut. Tânărul se află acum internat într-o clinică din Italia și în imagini apare relaxat, cu mesaje care includ „Viață bună” sau „Relaxare”. De asemenea, el a adăugat mai multe hashtag-uri, precum „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie” și „Toatebune”.

După ce instanța a pronunțat sentința, avocatul lui Mario Iorgulescu a anunțat că aceasta va fi contestată, deoarece părinții săi sunt devastati de pedeapsa pe care fiul lor a primit-o. În exclusivitate pentru Antena Stars, Florin Dulgheru, avocatul lui, a declarat: „Am spus că va lua minim 12 ani, așa s-a întâmplat. Este halucinant faptul că, pentru o reală ucidere din culpă, un judecător poate pronunța o pedeapsă de 15 ani și 8 luni, în condițiile în care sunt teroriști care au masacrat și au luat pedepse semnificativ mai mici”.

În ceea ce privește sentința, instanța a declarat că Mario Iorgulescu avea discernământ la momentul accidentului care a dus la decesul unei persoane și că nu există dovezi care să sugereze că acesta suferă de afecțiuni psihice.

În concluzie, Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru 15 ani și 8 luni după ce a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a murit. Tânărul se află acum internat într-o clinică din Italia, iar recent și-a făcut apariția pe rețelele de socializare, unde a surprins pe toată lumea cu transformarea sa și cu mesajele controversate. Pedeapsa primită de acesta a fost contestată de avocatul său, care consideră că este prea mare, dar instanța a confirmat sentința pronunțată inițial.