Andrei Neagu nu a comentat revenirea lui Delea, Zanni, Elena și Oana în Survivor România, declarând doar că este curios să vadă cum se vor descurca și că momentan nu deține informații suplimentare.

Andrei Neagu a oferit comentarii pe marginea săptămânii de Survivor care tocmai s-a încheiat, afirmând că a fost una dintre cele mai puternice din acest sezon, așa cum a spus și Daniel Pavel. Neagu a observat că echipa Faimoșilor a continuat să adune victorii, în timp ce Războinicii s-au luptat cu tentația de a-l lăsa pe Alin Chirilă în echipa adversă. În plus, patru foști concurenți vor intra curând înapoi în show.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CIAO, Neagu a comentat despre seria bună a Faimoșilor, menționând că nu știe dacă aceștia și-au revenit sau nu, însă își doreau să aducă puncte. El a subliniat că nu e vorba că Războinicii nu fac față sau că nu rezistă fără Alin, deoarece întreaga echipă face tot posibilul. Cu toate acestea, Neagu a menționat că prezența lui Alin în tribul Faimoșilor a putut conta, deoarece este vocal și îi place să vorbească, iar Faimoșii au folosit asta în favoarea lor, la fel cum au făcut și ceilalți, când Remus se afla în trib.

În ceea ce privește foștii colegi de la Războinici, care sunt într-un conflict constant, Neagu a spus că Moromete, deși nu este bine văzută acasă sau în trib, zice lucrurilor pe față și este fix de genul de persoană care deranjează prin felul ei de a fi. El a adăugat că îi pare interesant că a așteptat să treacă o perioadă de timp pentru a spune tot ce simte, până când a fost întreruptă de către Alin. În ceea ce îl privește pe Robert, Neagu a spus că acesta este un om foarte sincer, care oferă iubire celorlalți, și este total dezamăgit.

În continuare, Neagu a urmărit începutul emisiunii de astăzi și a comentat despre Jocul de Comunicare, menționând că acesta a început foarte interesant prin faptul că concurenții puteau alege dacă vor să facă finalul de unul sau două puncte. El a spus că se bucură că Faimoșii au câștigat și că pe Remus l-a avantajat foarte tare faptul că face meditații.

Neagu a fost și el surprins de jocul extrem de neașteptat din acea seară, în care Daniel Pavel le-a citit concurenților o serie de comentarii din social media, iar aceștia au trebuit să ghicească despre cine este vorba. El a spus că Premiul de la Quizz Game este unul pitoresc, având în vedere că mesajele vin de la cineva din lumea pitorească. Neagu a considerat că a aflat părerea celor de acasă este un fel de premiu la o recompensă de Comunicare. El a mai spus că se vede că Faimoșii au o energie mult mai bună, în timp ce Războinicii și-au pus măștile de teatru, însă per total, i-a plăcut starea de bine și consideră că aceștia aveau nevoie de acest gen de relaxare și distracție.

În ultimul rând, Neagu a comentat despre faptul că patru foști concurenți urmează să intre înapoi în competiție, exprimându-și entuziasmul și bucuria pentru ei. El a spus că este convins că concurenții vor fi șocați de venirea lor, având în vedere că nu știm nimic despre implicarea lor în show și tot ce va urma, și este sigur că va urma ceva special.