Dana Săvuică prezintă cu mândrie noii săi sâni după intervenția chirurgicală. Cum se prezintă acum după operație?

Cunoscuta prezentatoare tv Dana Savuica a trecut ieri prin sala de operatie pentru a-si schimba aspectul sânilor. La 53 de ani, vedeta a vrut sa-si faca un mic retus la bustul sau, drept care s-a consultat cu medicul estetician Dr. Pascal Dameh, cu care a gasit solutia ideala pentru a-si indeplini dorintele: una de reducere si lifting a sânilor.

Pentru multi, sânii Danei Savuica erau frumosi si naturali, dar vedeta a ales sa intervina pentru a avea un aspect mai frumos in urmatoarele etape ale vietii, care tind sa isi puna amprenta asupra aspectului corpului uman. „La +50 ani, cand ai sani naturali, exista avantaje si dezavantaje. Avantajul este ca ai un decolteu frumos si ca esti admirata deopotrivă de femei si de barbati. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada cand am fost model, iar multe tinute indraznete au fost defilate sub privirile a mii de oameni”, a explicat vedeta inainte de interventie, adaugand ca dezavantajul il reprezinta faptul ca inaintarea in varsta si menopauza isi lasa amprenta asupra sânilor naturali, care incep sa lupte cu forta gravitationala, devin mai grei, iar uneori apar si dureri cervicale, stare de oboseala si probleme cu purtarea hainelor.

Desi era cam agitata cu stress dinaintea operatiei, dupa ce interventia a avut loc, vedeta s-a simtit mult mai bine si multumita de rezultat, astfel ca a postat imediat un update pe platformele sociale pentru a le spune fanilor sai ca si-a revenit si isi va relua viata imbunatatita cu aspectul sau actualizat. „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd, așa că vă țin la curent cu starea mea, dar încă sunt foarte amețită de la anestezie așa că mă voi culca la loc’, a scris vedeta pe Instagram.

Pentru a-si asigura o refacere corespunzatoare, Dana Savuica va purta o bustiera speciala timp de doua luni pentru a sustine si reconstrui noii sani, optand pentru conformarea la regulile impuse de Dr. Pascal Dameh, care i-a spus ca trebuie sa o poarte constant pentru o perioada indelungata.

In concluzie, chiar daca aspectul corpului uman poate influenta felul in care ne simtim si modul in care relatam cu ceilalti, fie ca vorbim despre sânii unei femei sau despre altceva, singurul sfat viabil este sa acceptam si sa ne bucuram de frumusetea fiecaruia si de ceea ce ni se intampla in viata, cu toate avantajele si dezavantajele sale.