Irina Begu s-a calificat în optimile de finală a competiției de dublu la turneul WTA de la Miami.

Jucătoarea Irina Begu, alături de partenera sa de dublu, Anhelina Kalinina, au reușit să se califice în optimile probei de dublu la turneul de categorie „WTA 1000” de la Miami. Cele două sportive au obținut victoria împotriva japonezelor Ena Shibahara și Shuko Aoyama, cu scorul de 3-6, 6-1, 10-6, într-un meci care a durat o oră și 18 minute.

În optimi, Irina și Anhelina vor înfrunta perechea câștigătoare a meciului dintre Alexa Guarachi și Erin Routliffe din Chile și Noua Zeelandă, respectiv Yifan Zhu și Zhaoxuan Yahng din China, favoritele numărul 5.

De-a lungul competiției, Irina Begu și Anhelina Kalinina au reușit să strângă în jur de 33.460 de dolari și să obțină 120 de puncte în clasamentul WTA de dublu.

Este o performanță remarcabilă pentru cele două fete, care și-au demonstrat încă o dată abilitățile în tenisul profesionist. Irina Begu este o jucătoare de tenis română de succes, care a câștigat numeroase trofee pe parcursul carierei sale și care continuă să impresioneze în fiecare meci.

Sperăm că Irina Begu și Anhelina Kalinina vor continua să se bucure de succes în competițiile viitoare și să ne demonstreze încă o dată de ce sunt considerate atât de remarcabile în lumea tenisului. Felicitări, Irina și Anhelina, suntem mândri de voi!