La cinema, BRomania a dat peste fosta, care s-a prezentat ca reporter: „Nu s-a spus că m-am separat?”

Pe 20 martie a avut loc lansarea comediei „Haita de acțiune”, care a adus împreună o distribuție de excepție, printre care s-au numărat Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, alias BRomania. Actorii au venit la eveniment pe motoare, ceea ce i-a făcut să fie în centrul atenției.

Filmul a fost lansat pe 21 martie, fiind deja proiectat în toate cinematografele. Comedia surprinde povestea lui Denzel, un polițist la rutieră care își dorește să rezolve cazuri complexe și să ajungă ca eroii din filmele americane. Împreună cu Oli, o polițistă care se luptă cu misoginismul din România, și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, el investighează un caz interesant, însă se trezesc scormonind unde nu trebuie.

Matei Dima este nu numai actor în „Haita de Acțiune”, ci și producător, fiind mândru de colegii săi și de performanțele obținute. El a declarat la evenimentul de lansare că această comedie este cel mai tare film de acțiune făcut în România în ultimii 20 de ani.

Matei Dima a mai spus că Antonia a fost surpriza filmului, afirmând că aceasta a jucat mult mai bine decât se aștepta oricine. Antaonía a avut acest rol de polițistă, fiind primul ei rol principal într-o producție românească. Ea a fost foarte activă în film și a fost apreciată de colegii săi pentru munca depusă.

Despre cenaclul de la lansarea filmului, sursele spun că Matei Dima și Antonia au fost în centrul atenției, dar acest eveniment a marcat și întâlnirea lui Matei cu fosta lui iubită care era acolo în calitate de reporter. În momentele de pauză, ei au discutat și au râs, iar acest lucru a stârnit interesul presei de specialitate.

Deși este foarte activ în lumea filmului și câștigă bine din asta, Matei Dima nu se lasă și își dorește să ajungă departe. El a afirmat cu mândrie că experiența de producător nu este atât de complicată, dar este foarte riscantă. Mai mult, el a dezvăluit că lucrează la Miami Beach 2 și va pleca în Los Angeles pentru filmările la partea a doua a acestei producții. Acest lucru nu înseamnă că Matei ar părăsi scena câștigată, ci că vrea să aducă România pe harta internațională a filmului.

Antonia, la randul ei, a declarat că a avut o experiență minunată în această comedie, fiind foarte mulțumită de echipa sa și de rolul jucat. Termenii de producție la acest film au fost de două luni, dar Antoan a mărturisit că, în ciuda faptului că nu a avut timp să se antreneze așa cum ar fi dorit, ea a fost mulțumită de performanța sa în scenariul respectiv. Ea a fost, de asemenea, fericită să își bată colegul de scenă, Alex Bogdan, într-un moment de luptă din film.