Băiatul în vârstă de 13 ani este căutat de Poliția Capitalei care solicită ajutorul comunității.

Un copil în vârstă de 13 ani a plecat de la domiciliul său din Sectorul 4 și încă nu a fost găsit, motiv pentru care Poliția Capitalei cere sprijinul publicului. Vlad-Ioan Vardarie este înalt de 1,70 m și are greutatea de 76 kg.
La momentul dispariției, îmbrăca un hanorac negru și pantofi sport de culoare neagră. El are ochii căprui și părul brunet. În cazul în care vedeți băiatul sau aveți informații cu privire la localizarea sa, sunați la numărul unic de urgență 112 pentru a informa Poliția Capitalei în legătură cu acest caz.

Politia Capitalei a confirmat că a primit informații cu privire la dispariția copilului în jurul orei 13.40.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a venit cu o cerere publică, cerând oamenilor să ofere orice informații care ar putea ajuta la găsirea lui Vlad-Ioan Vardarie. Oricine are informații sau a văzut băiatul de 13 ani, este rugat să anunțe imediat Poliția Capitalei.

Mulți oameni au început să împărtășească fotografia băiatului în rețelele sociale, încercând să ajute la găsirea sa. Cu cât mai mulți oameni sunt informați cu privire la acest caz, cu atât mai mult este posibil ca Vlad-Ioan să fie găsit cât mai curând posibil.

A fost trimis un apel public către toți oamenii din București și din împrejurimi pentru a ajuta la găsirea lui Vlad-Ioan. În cazul în care aveți informații cu privire la acest caz, nu ezitați să contactați Poliția Capitalei cât mai curând posibil.

Acest caz de dispariție este adesea unul foarte îngrijorător și înstrăinător nu numai pentru familia copilului, ci și pentru comunitatea înconjurătoare. Sperăm să vedem acest băiat găsit cât mai curând posibil și întreg în siguranță.

Timpul este esențial, iar Poliția Capitalei își dorește să găsească pe cineva cât mai curând posibil pentru a finaliza căutările copilului dispărut. Suntem cu toții datori să ajutăm la rezolvarea acestui caz, astfel încât Vlad-Ioan să fie găsit și să se întoarcă în siguranță acasă.