Mărturii din culise ale fostei dansatoare a Deliei: „Își doresc copii. A fost criticată neîntemeiat”.

Andreea Popescu, fosta dansatoare din trupa Deliei, a facut recent dezvaluiri din culise despre artista si viata ei personala. In cadrul unei interviuri pentru Click!, Andreea a vorbit despre relatia ei cu Delia si a dezvaluit ca artista isi doreste copii si ca a fost judecata foarte aspru fara ca oamenii sa stie motivul.

Andreea Popescu se pregateste sa aduca pe lume cel de-al treilea copil si a povestit cum a fost sa faca parte din trupa de dans a Deliei si cum a fost sa aiba o relatie frumoasa de prietenie cu artista. Acesta a dezvaluit ca Delia si-ar dori foarte mult sa devina mama si ca ar fi o mama minunata. „Delia vrea copii. Eu stiu mai bine, Delia este o persoana care s-ar descurca foarte bine si ar fi o mama minunata. Sunt sigura de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le da pe toate. Sa nu crezeti ca nu-si doreste, stiu ca ea isi doreste lucrul acesta!” a afirmat Andreea Popescu.

Cea care a fost dansatoarea principala a Deliei a mai dezvaluit si ca au fost multe discutii si critici la adresa acesteia pentru ca nu a devenit mama pana acum. Oamenii nu stiau motivul pentru care artista nu a devenit inca mama si au judecat-o fara sa aiba toate informatiile. „Stiu ca au fost discutii mari pe tema asta. A fost judecata foarte grestit si foarte aspru, fara sa se stie cazul si motivul. Nici nu a vrut sa vorbeasca niciodata despre motiv, pentru ca s-a saturat de aceasta intrebare de 20 ani. Si atunci cand nu se intampla si lumea vine si te intreaba spui numai asa ca sa le inchizi gura si sa inchizi subiectul pentru ca deja este satula de acest subiect. Dar, eu stiu mai bine. Din pacate, lumea a judecat-o foarte gresit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, a declarat Andreea Popescu.

Delia Matache, care acum are 41 de ani si este casatorita din 2012 cu Răzvan Munteanu, a fost intrebata de multe ori de ce nu a devenit mama pana acum. Insa, artista a decis sa le raspunda fanilor sai printr-un video pe TikTok, care nu a fost bine primit de multi oameni. „De ce nu fac? Nu stiu, dar cred ca ar trebui felicitati oamenii care nu fac, pentru ca toata lumea face, suntem foarte multi si chiar nu mai avem nevoie sa fim foarte multi. Ne-am atins scopul, ne-am inmultit destul de mult, e plina planeta de noi. Nu suntem prea simpatici asa, adica facem mult rau, consumam multa hrana, consumam foarte multe chestii, facem rau, poluam. De ce sa fac? Inca unul? Nu, frate. Lasa sa nu fie, nu stau eu bine fara stres si fara obligatii? Nu plec eu de acasa cand vreau si ma intorc cand vrea inimioara mea? Nu fac eu in viata asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicatii? Fa un copil!” a spus artista in video-ul respectiv.

Este greu sa judecam optiunile si deciziile personale ale oamenilor, iar Delia are dreptul sa isi organizeze viata asa cum crede de cuviinta. Este important sa intelegem ca fiecare persoana are dreptul la alegeri personale si ca trebuie sa fim deschisi sa acceptam si sa respectam deciziile si viziunile altora.