Spectaculoasele semifinale de la ATP Miami

Carlos Alcaraz a reușit să se califice în semifinalele Masters-ului de la Miami Open, după ce a învins fără probleme pe americanul Taylor Fritz cu scorul de 6-4, 6-2. Meciul a durat o oră și 19 minute. În urma acestei victorii, Alcaraz și-a păstrat poziția de lider mondial și va continua să își apere titlul câștigat anul trecut.

Fritz a declarat că a fost o partidă dificilă, având în vedere ritmul impus de Alcaraz. Acesta a afirmat că este mai ușor să joci împotriva jucătorilor din Big 3 decât să joci împotriva ibericului.

Pentru a câștiga turneul de la Miami, Alcaraz va trebui să se impună în semifinală în fața italianului Jannik Sinner. Cei doi s-au mai întâlnit de șase ori, iar Alcaraz a reușit să câștige în patru partide.

În cealaltă semifinală, Daniil Medvedev și Karen Khachanov se vor întâlni pentru un loc în finală. Cei doi ruși s-au mai confruntat de patru ori, iar Medvedev conduce cu 3-1.

Mastersul de la Miami are loc în perioada 22 martie – 2 aprilie și se desfășoară pe hard, având premii totale în valoare de $8,8 milioane. Carlos Alcaraz este campionul en-titre și principalul favorit la câștigarea turneului.