Leonard Doroftei a fost la un pas să-l bată grav pe Cătălin Bordea. În timpul altercației, Doroftei i-a smuls tricoul și el l-a aruncat într-o parte.

Cătălin Bordea, cunoscut pentru glumele sale acide adresate vedetelor din România, a fost la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei. Într-unul dintre spectacolele sale, Bordea a făcut o glumă controversată despre fostul pugilist, care a reacționat violent, rupându-i tricoul și aruncându-l la pământ. Actorul a dezvăluit că își construiește actele folosind informații din viața personală a oamenilor despre care face glume, ceea ce îi irită pe mulți dintre ei.

Într-un podcast cu Damian Drăghici, Bordea a explicat că situația cu Doroftei s-a amplificat din cauza faptului că producătorii l-au avertizat cu privire la subiect și l-au sfătuit să nu aducă în discuție numele lui Lucian Bute, despre care se presupunea că a încercat să flirteze cu soția lui Doroftei. Bordea a făcut o glumă desconsideratoare la adresa lui Bute, care a stârnit furia lui Doroftei și a dus la un conflict fizic.

Într-un interviu acordat lui Mihai Bobonete, Bordea a declarat că el și soția sa, Livia, își trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și că dragostea este atunci când celălalt cântă mai mult decât tine. El a mărturisit că nu-și dorește să devină părinte pentru că nu crede că el și soția lui ar fi buni părinți și pentru că simt că nu au pregătirea necesară pentru a crește un copil. Cu toate acestea, ei au luat în considerare posibilitatea de a adopta un copil în viitor.

În concluzie, Cătălin Bordea a avut un moment controversat cu Leonard Doroftei în urma unei glume nepotrivite despre Lucian Bute, iar el și soția sa nu își doresc să devină părinți pentru că nu cred că ar fi pregătiți pentru această responsabilitate. Cu toate acestea, ei au luat în considerare posibilitatea de a adopta un copil în viitor.