NU MAI ESTE CONFIDENTIAL | Bianca Drăgușanu, o mamă iubitoare. Care sunt îndatoririle impuse micuței Sofia și situația actuală a relației cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru Ciao.ro, în care a vorbit despre fiica sa, Sofia, și despre implicarea sa ca mamă. Bianca a dezvăluit că, deși nu își expune copilul în public la fel de mult ca alți oameni publici, ea este o mamă foarte devotată care se implică în creșterea fiicei sale singură, alături de bunica. Bianca a dezvăluit că este super eroul Sofiei și nu are voie să plângă niciodată în fața ei. Ea a menționat că este pregătită să răspundă la toate întrebările pe care Sofia le-ar avea despre ea și că toată relația cu tatăl fiicei sale este foarte frumoasă.

Întrebată dacă ar fi pregătită să răspundă la toate întrebările Sofiei, Bianca a răspuns că este pregătită și că crede că fiica sa este pregătită să audă adevărul. Ea a mai menționat că relația cu tatăl Sofiei este ok și că ultima dată când s-au văzut a fost cu două zile în urmă, când tatăl ei a însoțit-o într-o excursie în Săptămâna Altfel la o fermă.

Bianca Drăgușanu are o emisiune la Kanal D2, post TV din portofoliul Dogan Media Internațional care s-a lansat pe 2 aprilie. Ea a menționat că noutatea noutăților este că fanii și telespectatorii o pot vedea la TV începând chiar din acea zi. Întrebată despre invitații la emisiunea sa, Bianca a dezvăluit că avem parte de invitați pe măsură și că fiecare emisiune este de fapt o poveste de viață de la care cu toții avem câte ceva de învățat.

Bianca s-a arătat extrem de bucuroasă că interacționează în mod direct cu invitații săi și speră ca fanii să fie la fel de încântați de emisiunea sa. Ea a menționat că este norocoasa numărul 1 pentru că face parte din nou din echipa Kanal D.