Un conducător auto de microbuz din Bacău este acum sub control judiciar după ce și-a agresat o femeie lovit-o cu pumni, deoarece aceasta a refuzat să se așeze, el fiind eliberat din detenție.

Un incident grav a avut loc în județul Bacău, unde șoferul unui microbuz a lovit în repetate rânduri o femeie care a refuzat să stea pe scaun în timpul călătoriei. Conform imaginilor postate pe internet, atacul a avut loc joi, în timpul cursei Bacău-Onești.

Înregistrarea video arată cum bărbatul trece de la înjurături la violență fizică și o lovește pe femeie cu pumnii în cap. În ciuda înjurăturilor și a loviturilor primite, femeia reușește să riposteze, iar ceilalți pasageri intervin pentru a pune capăt agresiunii.

Ulterior, poliția a intervenit și a reținut șoferul în vârstă de 56 de ani, care a fost acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. După 24 de ore de reținere, bărbatul a fost eliberat, dar a fost plasat sub control judiciar, ceea ce înseamnă că trebuie să respecte anumite condiții impuse de către instanța judecătorească.

Incidetul a provocat indignare în rândul publicului și a stârnit dezbateri despre comportamentul agresiv al unor șoferi de transport în comun. Incidente similare au fost raportate și în alte părți ale țării. Autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a preveni astfel de abuzuri împotriva pasagerilor, precum și pentru a pedepsi responsabilii. În plus, este important ca toți cetățenii să învețe să respecte regulile și să se comporte civilizat în spațiul public.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.