„Metropola TV difuzează în timp real în noaptea de Înviere de la Mănăstirea Curtea de Argeș. Un program special dedicat Sărbătorii Pascale este în desfășurare.”

Postul de televiziune Metropola TV a pregătit pentru telespectatorii săi un program special de Paște, care va include invitați de seamă, o transmisie în direct în Noaptea de Înviere și povești emoționante. Evenimentul „Tu ești Lumina” va fi moderat de Mariana Zberianu și va fi în direct de la Mănăstirea din Curtea de Argeș, unde Rafaelo Varga, prezentatorul principal al buletinului de știri, va avea invitați în studioul mobil instalat în autobuzul Metropola TV, printre care se vor număra preoți, călugări și simpli mireni. La miezul nopții, de la Patriarhia Română, se va auzi imnul „Hristos a Înviat”, iar slujba va fi transmisă integral în direct după ora 1:00.

Programul special de Paște va începe sâmbătă, de la ora 20:00, cu o ediție absolut spectaculoasă a emisiunii „După faptă și Răsplată”, în care Cristina Șișcanu va avea ca invitată pe Magda Catone, una dintre cele mai apreciate actrițe din România și studentă la Teologie. Seara va continua la ora 22:00, cu ediția specială „Tu ești Lumina”, moderată de Mariana Zberianu, în care Rafaelo Varga va transmite în direct de la Mănăstirea din Curtea de Argeș, iar invitații vor include preoți, călugări și simpli mireni. Live de la București, Mariana Zberianu va discuta despre semnificația Învierii cu invitații speciali ai emisiunii. Prin Skype, vor fi prezenți Părintele Alexandru Ojică, preot în Franța, și Luiza Dinică, jurnalist român stabilit în Italia.

Ziua de Paște va aduce în fața telespectatorilor povești de viață absolut tulburătoare, într-o ediție specială a matinalului „Dimineți cu Georgia și Vali”, care va începe la ora obișnuită, 10:00. Toate poveștile au fost „culese” de echipa matinalului printr-un tur de forță la bordul autobuzului Metropola TV, care a circulat pe șoselele României timp de o săptămână, de la Nord la Sud și de la Est la Vest. Călătoria printre poveștile oamenilor-îngeri ne aduce în fața oamenilor îngeri care, datorită unor experiențe pe care le-au marcat cu energia lor, au reușit să facă mult bine în jurul lor.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu vor prezenta programul „Paștele Celebrităților”, care va fi un program absolut spectaculos, cu invitați celebri și iubiți de publicul din România, în ziua de Paște. De asemenea, Metropola TV va transmite în premieră ediții speciale ale emisiunilor consacrate, precum Corazone, Dragoste de România și Ora Românilor de Pretutindeni, precum și două spectacole cu soliști de muzică populară și ușoară.

Programele Metropola TV poate fi urmărite pe frecvențele DIGI 41HD, DIGI 42SD, VODAFONE 804, ORANGE 38, ORANGE Communications 125 și INES 203, dar și online pe site-ul stației, în categoria LIVE TV. Cele mai importante momente din emisiuni pot fi privite pe conturile de socializare Metropola TV – Facebook, Youtube, Instagram.