Una dintre vedetele TV a murit la numai 37 de ani, după ce i s-a făcut rău într-un bar din Italia. Monica Sirianni a fost concurentă Big Brother, emisiune difuzată între 2011 și 2012. Tânăra a murit în data de 5 mai, în Soveria Mannelli, provincia Catanzaro. Prietenii au solicitat ajutor imediat și Monica a fost transportată de urgență la spital. Din păcate, ea a pierit la scurt timp de la ajungerea în camera de urgență. Cercetările sunt în desfășurare pentru a afla cauza morții ei atât de subite. Nu se exclude faptul că Monica a suferit un infarct. Familia a fost devastată de pierderea aparținătoarei iubite și i-au transmis un ultim omagiu: „Odihnește-te în pace, Monica!”.

Monica a ieșit în evidență după ce a participat la cea de-a douăsprezecea ediție a reality show -ului Canale 5, pe când avea 25 de ani. Ea era profesoară de engleză și fiica emigranților calabrezi care au decis să se mute la Sydney. Cu toate acestea, Monica s-a întors în Italia, împotriva dorinței părinților ei. Participarea ei la Big Brother a marcat începutul poveștii de dragoste cu Fabrizio Conti, un coleg de cameră cunoscut în Casa Cinecittà. Cu toate acestea, legătura lor s-a rupt după încheierea reality show-ului. După încheierea reality-show-ului, în ciuda dorinței sale de a rămâne în Italia, Monica a ales să rămână și să locuiască în Italia, conform informațiilor dintr-un articol publicat pe news.italy24.

Această știre tristă este o pierdere pentru familia și prietenii Monicăi, care în momente ca acestea speră că persoana rămasă în urmă va fi capabilă să treacă peste pierderea suferită. În cuvintele de condoleanțe ale familiei și prietenilor, putem observa cât de iubită și respectată a fost această vedetă TV și cât va fi de dorită în continuare. Morțile sunt întotdeauna greu de înfruntat, dar este important să nu uităm niciodată persoanele care au fost dragi pentru noi și să ne amintim mereu de ele cu afecțiune și reminiscențe plăcute.