Ioana Ginghină, actrița și fosta soție a lui Alexandru Papadopol, a dezvăluit într-un interviu că la începutul carierei sale a trecut prin momente grele. Ioana a povestit că nu avea ce mânca și că a fost nevoită să se descurce cu pâine cu margarină, iar uneori aceasta era mucegăită. Totuși, actrița n-a ratat nicio petrecere și mergea des la discotecă, dar sărăcia nu era o problemă pentru ea.

Debutul Ioanei Ginghină în actorie a fost la Teatrul Ion Creangă unde a intrat ca figurantă. Ea a jucat în multe spectacole, dar avea roluri mici. Cu toate acestea, era o prezență constantă pe scenă și, datorită faptului că respira teatrul și făcea ce-i plăcea, a fost angajată relativ repede. În total, la vârsta de 20 de ani, avea deja doi ani de experiență în teatru pe cartea de muncă.

În ceea ce privește situația financiară, Ioana Ginghină a fost sinceră și a recunoscut că a avut probleme mari. Ea mânca doar pâine cu margarină și, uneori, aceasta era mucegăită. Actrița prefera să meargă la teatru în loc să mănânce, pentru că putea să meargă gratis la spectacole. De asemenea, mergea des la discotecă pentru a se distra, dar rareori bea. De regulă, mergea în locații care nu erau la modă, dar erau ieftine, precum bodegile. În general, Ioana Ginghină era mulțumită cu viața ei și nu simțea sărăcia, deși au fost momente când nu avea ce mânca.

Pe de altă parte, Ioana Ginghină s-a confesat și cu privire la relația sa cu actorul Cove, cu care a fost împreună timp de un an. Cei doi au fost colegi la Teatrul Ion Creangă, iar Ioana a recunoscut că relația lor nu a fost ușoară. Recenta certă între ei a fost cauzată de probleme care s-au acumulat la teatrul unde Cove este director din 2019, și unde Ioana a fost angajată. Totuși, actrița a afirmat că între ea și Cove totul merge bine și că a fost ea cea care a decis să încheie relația lor de iubire.