Se pare că Diana Enache, care este fiica lui Adrian Enache, urmează să devină mamă. Cu toate acestea, nu este clar cine este tatăl copilului.

Diana Enache, fiica cunoscutului artist Adrian Enache, este însărcinată! Cu toate că a încercat să își ascundă burtica de gravidă, a fost surprinsă de CANCAN.RO în timp ce ieșea de la Național FM, locul unde moderează o emisiune de radio. Se pare că frumoasa cântăreață este însărcinată în patru luni. Tatăl bebelușului este fiul unuia dintre cei mai influenți afaceriști români, Ionuț Vîntu, urmașul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Relația lor durează cam patru ani și cei doi sunt foarte fericiți împreună. În plus, Diana Enache a mers la „Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București”, pentru a-și lua voucherele materne care se acordă în primele două semestre de sarcină.

Cântăreața moldoveancă, cum își spune singură, este hotărâtă și știe exact ceea ce vrea de la viață. Ea a testat mult timp iubitul pentru a se asigura că este cel potrivit pentru ea. Vorbind într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Diana a dezvăluit câteva lucruri despre relația ei cu tatăl copilului, dar și despre tatăl ei.

Cea mai importantă învățătură pe care a primit-o de la tatăl ei a fost aceea de a fi un om sincer și de a-și păstra mereu caracterul. Diana este o persoană autentică și nu își schimbă caracterul în funcție de situații. Ea rămâne mereu aceeași moldoveancă aprigă și sinceră.

Despre iubitul ei, Diana a spus că sunt oameni sinceri unul cu celălalt și că își cunosc secretele reciproc. Cred că relația lor se bazează pe sfaturi exemplare și maturitate debordantă. Cei doi sunt foarte uniți și de multe ori au spus că fericirea unuia este cel mai important lucru pentru celălalt.

Diana a continuat interviul dezvăluind și alte amănunte curioase, precum faptul că nu și-a pus niciodată iubitul pe fugă pentru că îi place să fie fericită și să se simtă bine în relație. Ea a spus că nu acceptă compromisurile și că nu va vinde niciodată fata pentru avere. Fericirea va fi întotdeauna prioritatea lor.

În final, Diana Enache a povestit despre planurile sale viitoare și despre noua etapă a vieții sale. Chiar dacă este un pic stresată de schimbările pe care le va aduce venirea bebelușului, ea este foarte fericită și entuziasmată să ajungă în această nouă etapă a vieții sale.