Oana Ioniţă își încheie căsnicia cu Florin Budnaru! Se cunoaște motivul dar situația celor doi copii este dificilă.

Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, divorțează după 10 ani de căsnicie. Decizia a fost luată încă din finalul anului 2022 și procesul este în desfășurare. Cei doi locuiesc împreună cu cei doi copii, iar procesul de divorț ne implică stabilirea custodiei pentru aceștia, dar și a casei cumpărate împreună.

Oana Ioniță a explicat pentru Spynews.ro că decizia de a divorța a fost luată încă din finalul anului trecut și procesul se află încă în desfășurare: „Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul.” Cu toate acestea, cei doi locuiesc împreună cu cei doi copii, iar procesul de divorț implică, printre altele, stabilirea custodiei pentru aceștia și a casei cumpărate împreună.

Motivul real pentru separarea celor doi ar fi neînțelegerile, deși anul acesta ar fi împlinit 10 ani de căsătorie. Pe plan profesional, Oana și Florin sunt separați și nu mai colaborează, fiecare având alte proiecte și direcții.

Oana Ioniță este și mamă a doi copii, Isabel (12 ani) și Maxim (8 ani), și deține o școală de dans, Dance Planet. Viața ei este împărțită între aceste două preocupări, iar diminețile încep mai târziu, deoarece soțul ei îi ajută cu dusul copiilor la școală. Isabel este deja pasionată de dans la vârsta de 12 ani și ajută și ea la creșterea câinelui familiei.

În ciuda situației dificile prin care trece, Oana Ioniță încearcă să rămână pozitivă și să colaboreze cu soțul său pentru binele copiilor. Procesul de divorț implică custodia lor și stabilirea unor ore de vizită, dar speră ca totul să se desfășoare cât mai repede posibil.