Cât de scumpi sunt pantofii de mireasă purtați de Gina Pistol! Cei doi miri au cheltuit o avere pe ținuta lor de la petrecere!

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit într-o nuntă fastuoasă, ce a avut loc în anul 2023, având aproximativ 300 de invitați și un decor de vis. Mireasa a strălucit într-o serie de ținute alese cu grijă, iar mirele a fost puțin în umbră din punctul de vedere al vestimentației. Înainte de marea zi, cei doi au făcut o escapadă la Londra pentru a se relaxa și a face shopping.

Gina a văzut acolo o pereche superbă de pantofi de nuntă și nu a putut rezista să nu și-i comande la un preț mai accesibil de pe site-ul celebrului brand Jimmy Choo. Cu o dimineață înainte de nuntă, fericita mireasă a dorit să le arate și urmăritorilor de pe Instagram cum arată pantofii care îi completează rochia de mireasă.

Potrivit reporterilor Ciao.ro, investiția făcută de Gina Pistol pentru acei pantofi de nuntă marca Jimmy Choo se ridică la 1595 de euro. Deși a strălucit alături de Smiley în ziua nunții lor, Gina a precizat într-o conferință de presă că a purtat acea pereche de pantofi pentru doar câteva ore.

Pe lângă pantofii de mireasă, cei doi miri au investit mii de euro în vestimentația de la petrecerea lor ce a fost una memorabilă. Cu toții au dansat și s-au distrat la melodiile interpretate de artiștii prezenți acolo, printre care se numără și Connect-R, Luis Gabriel, CRBL, Ruby, Marius Moga, Raluka, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, alături de o mulțime de alte vedete.

Tortul cu cinci etaje a fost o capodoperă în sine, fiind alb și accesorizat cu flori albe de Gypsophila, identice cu cele din buchetul miresei. În această zi specială, Gina și Smiley au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au radiat de fericire alături de cei dragi.