În lumina reflectoarelor la Cannes și cu un succes pe măsură, Cristina Săvulescu culege laurii și la Hollywood! Blugii Megan Fox sunt pe placul ei.

Actrița americană Megan Fox a îmbrăcat o ținută marca SEEN USERS, brand creat de designerul român Cristina Săvulescu. Aceasta a ales să poarte blugii Mata Hari negri de la Seen Users și un top alb, care să pună în evidență blugii, la un eveniment din Londra unde și-a susținut iubitul, Machine Gun Kelly, care a lansat o colecție de inele numită „The 8th Deadly Sin – Gossip”, co-creată cu brandul Stephen Webster.

Londra este cunoscut pentru faptul că atrage multe celebrități, iar de această dată Megan Fox și partenerul ei Machine Gun Kelly, au ales să viziteze acest oraș și să participe la evenimentul organizat. Machine Gun Kelly urma să dezvăluie o nouă adiție din colecția creată anterior numită „The 8th Deadly Sin – Gossip”. Inelul a fost lansat alături de brandul Stephen Webster, cu care artistul a colaborat și pentru crearea inelului cu care și-a cerut partenera în căsătorie. Cele două vedete se susțin reciproc, astfel încât Megan Fox l-a însoțit pe acesta la eveniment.

Megan Fox este recunoscută pentru alegerile sale excentrice de modă, pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități apărând frecvent. De această dată, actrița a ales să poarte o pereche de blugi Mata Hari negri, creați de Cristina Săvulescu pentru brandul Seen Users. Forma dreaptă a blugilor, dar mulați în zonele cheie și cu detaliul din cristale hot-fix ce simulează lenjeria intimă au transformat apariția actriței într-una spectaculoasă.

Blugii Mata Hari sunt foarte apreciați de multe vedete, internaționale și locale, iar brandul Seen Users este recunoscut pentru designul conceptului său. Pe lângă Megan Fox, acești blugi mai au ca purtători influencerii Chiara Ferragni și cântărețele Antonia, Alina Eremia și Theo Rose. Brandul se regăsește și pe Farfetch, iar blugii Mata Hari sunt disponibili și pe site-ul oficial Seen Users.

Concluzionând, Megan Fox a atras toate privirile la acest eveniment, alegând o ținută spectaculoasă creată de designerul român Cristina Săvulescu și brandul Seen Users. Blugii Mata Hari negri au fost prinși de actriță într-o formă potrivită pentru formele ei, iar detaliul din cristale hot-fix care simulază lenjeria intimă i-a oferit o notă excentrică ținutei.