Adăugați cuvinte sau phrase în plus, înlocuiți unele dintre ele sau schimbați ordinea: Băiatul cel mic al Mirelei Vaida a avut parte de o petrecere de neuitat, organizată într-un fel cu totul special. Cum s-a simțit Tudor la eveniment?

Mirela Vaida este o prezentatoare TV cunoscută și o mamă fericită a trei copii minunați. Printre cei trei se numără Carla, Vladimir și Tudor Ștefan, cel mai mic dintre frați, care a împlinit anul acesta 4 ani.

Chiar dacă micuțul Tudor s-a născut în luna aprilie, el nu a putut să își sărbătorească cum trebuie ziua de naștere, din cauza unor întârzieri de zboruri ale mamei sale, Mirela Vaida. Din acest motiv, vedeta a decis să organizeze o petrecere inedită pentru toți cei trei copii ai săi, la începutul lunii iunie, cu ocazia Zilei Copilului.

Petrecerea a avut loc în curtea casei lor și a fost organizată cu multă dragoste și atenție pentru detalii. Baloanele, tortul și pizza gustoasă au făcut deliciul copiilor, iar micuțul Tudor a fost marea vedetă a serii, bucurându-se să aibă numele său pe tort.

Mirela Vaida a împărtășit momente din petrecere și pe rețelele de socializare, mulțumindu-le celor câțiva prieteni ai copiilor care au venit să se bucure alături de ei și le-au umplut curtea și casa de veselie. Chiar dacă a avut și o emisie live în aceeași zi și un spectacol de teatru în alt oraș, Mirela a dorit să fie alături de copiii săi la acest eveniment special.

Pe pagina sa de Instagram, aceasta i-a felicitat pe toți copiii frumoși din lume și le-a transmis urări de bine și fericire, alături de fotografii din timpul petrecerii.

Mirela Vaida este o mamă dedicată și este admirabil cum reușește să își împartă timpul între cariera sa în televiziune și familia sa. Este un exemplu de echilibru și armonie pentru toți cei care o urmăresc.