Bărbatul cu care mama fetei de 12 ani trăia în concubinaj, al cărui cadavru a fost descoperit ascuns în lada unei canapele, este căutat internațional și considerat periculos.

Mama unei fetițe de 12 ani, al cărei trup a fost găsit în lada unei canapele, a ajuns în România pentru a fi audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, susținând că nu este responsabilă pentru moartea fiicei sale, ci concubinul său. Acesta din urmă este dat în urmărire internațională prin Europol și este considerat periculos.

Trupul fetiței de 12 ani a fost descoperit băgat într-un sac în lada canapelei din apartamentul mamei și a concubinului. Deși inițial mama fetiței a fost reținută de oamenii legii spanioli, ulterior a fost eliberată. Acum, ea a fost adusă în România pentru a fi audiată și a își susține nevinovăția.

Potrivit afirmațiilor femeii, cel care i-a ucis fiica este concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel. Acesta este dat în urmărire internațională prin Europol și este încadrat în categoria „periculos”. Verișoara mamei fetiței decedate susține că femeia știa că bărbatul a ucis-o pe fiica sa.

Mama fetiței a devenit acum martor în cazul crimei și urmează să fie audiată din nou de procurori. Oamenii legii vor decide ulterior dacă aceasta va rămâne martor în continuare sau dacă este pasibilă de acuzații.

Aceasta este o situație tragică, care ne arată importanța protejării copiilor și a femeilor împotriva violenței domestice. Este important ca autoritățile să ia măsuri pentru a preveni astfel de tragedii și pentru a oferi sprijin victimelor acestor violențe.