Motivul pentru care Mihaela Zahariea a petrecut mai mult timp la emisiunea Chefi la cuțite decât soțul ei, Mario: „Eram absolut sigură că…” / VIDEO

Mihaela Zahariea a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” alături de soțul ei, Mario. Cu toate acestea, Mihaela a reușit să rămână în competiție mai mult timp decât partenerul ei de viață. Fosta concurentă a dezvăluit diferența dintre ei atunci când vine vorba de gătit și a explicat motivul pentru care ea a trecut mai departe.

Mihaela a mărturisit că era convinsă că Mario va rezista mai mult în competiție decât ea. Cu toate acestea, timpul a demonstrat contrariul. Ea crede că motivul pentru care a reușit să meargă mai departe în competiție și Mario nu a făcut-o este că ea gătește mai cu gust decât el.

Deși există momente în care apar neînțelegeri între cei doi, Mihaela recunoaște că, datorită timpului petrecut împreună, știe cum să gestioneze astfel de situații. Cei doi au reușit să construiască o relație solidă, bazată pe iubire și respect reciproc.

Mihaela și Mario au o familie frumoasă și împlinită. Cei doi sunt părinți model pentru copiii lor și se bucură de faptul că fiica lor va pleca în curând la facultate. Această schimbare îi va oferi cuplului posibilitatea de a-și trăi, probabil, „tinerețea” într-un mod diferit.

Chiar dacă au existat și certuri între ei, Mihaela și Mario au reușit mereu să găsească soluții pentru a rezolva neînțelegerile. Aceștia sunt conștienți că o relație sănătoasă implică și acceptarea diferențelor și comunicarea deschisă.

În concluzie, Mihaela Zahariea a dezvăluit că a reușit să rămână mai mult timp în competiția „Chefi la cuțite” datorită abilităților sale culinare și gustului său în mâncare. Ea și soțul ei au o relație puternică și se completează reciproc în viața de zi cu zi. Chiar și atunci când apar neînțelegeri, cei doi știu cum să le rezolve și să meargă mai departe în armonie. Sursa: [Source link](https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/mihaela-zahariea-motivul-pentru-care-a-ramas-mai-mult-timp-la-chefi-la-cutite-decat-sotul-ei-mario-eram-convinsa-ca-video-310611.html)