Un mare dezastru! Este cel mai apreciat artist din România, dar a primit nota 3 la BAC: „M-am confuzat cu subiectele.”

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai cotate vedete din România, a făcut valuri în presă atunci când a luat nota 3 la examenul de Bacalaureat. Deși și-a construit cu mare grijă cariera, Adelina nu a acordat prea multă atenție studiilor, lucru care se reflectă în această notă scăzută obținută la proba de Limba și literatura română.

Desigur, mulți se întreabă cum este posibil ca o persoană de succes în industria de divertisment să obțină o notă atât de mică la un examen atât de important. Explicația lui Adelina este că a confundat subiectele și a scris despre romanul „Moromeții” în locul romanului „Ion”, așa cum era cerut de examen.

Despre acest incident, Adelina declara în urmă cu câțiva ani: „Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”.

Acest incident a stârnit un val de controverse și discuții în mediul online, mulți considerând că Adelina a arătat o lipsă de preocupare față de studii într-o perioadă atât de importantă. Totuși, trebuie menționat că aceasta nu este singura persoană cunoscută care a luat note slabe la Bacalaureat, existând și alte vedete care au trecut prin aceeași experiență.

Într-un interviu recent, Adelina a dezvăluit și alte probleme de sănătate prin care a trecut. Vedeta a povestit că o tuse aparent simplă a dus la descoperirea unei pneumonii la fiica ei. Aceasta a fost internată de urgență, iar Adelina a mărturisit că această experiență a fost una foarte dificilă pentru ea și familia ei.

„Totul a început de la o simplă tuse și când spun simplă, chiar a fost o tuse banală, de asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare. Ne-am prezentat la camera de garda, am vrut să ne asiguram că îi adminstram în sirop potrivit. Acolo am explicat că nu are decât o tuse, a fost ascultată de doamna doctor de gardă, care ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară. Fiind trecut de 12 noaptea, a fost cam complicat să găsim radiologie noaptea… Pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică și noi părinții, și medicii și ne-au spus că acum trebuie internată”, a descries Adelina.

Această experiență a adus în prim plan importanța acordată sănătății și necesitatea de a fi atent la simptomele banale care pot ascunde probleme mai grave. Adelina a mărturisit că a trecut prin momente grele și că aspectul său fizic a fost ultima ei grijă în acea perioadă.

În concluzie, Adelina Pestrițu, deși este considerată una dintre cele mai cotate vedete din România, a luat o notă scăzută la examenul de Bacalaureat, acest incident fiind mediatizat extensiv în presa românească. Cu toate acestea, este important să nu judecăm o persoană doar după un incident singular din viața ei și să fim conștienți de faptul că toți trecem prin momente dificile și că sănătatea este cea mai importantă.