Cât de frumoasă este fiica adolescentă a Andreei Marin! Ce ședință foto emoționantă au avut împreună! „Suntem legate de mama mea, Violeta, un înger în ceruri…”

Andreea Marin este extrem de fericită atunci când se uită la fiica ei, Ana Violeta Bănică. Violeta, în vârstă de 15 ani, a crescut frumos și Andreea nu își poate lua ochii de la ea. Deoarece Violeta va pleca în curând la studii în străinătate, cele două au realizat o ședință foto împreună, care a impresionat pe toată lumea.

Cunoscuta prezentatoare TV a postat un video pe rețelele sociale în care apare alături de Ana Violeta Bănică în timpul ședinței foto. Cele două sunt pur și simplu frumoase. Violeta a moștenit eleganța, rafinamentul și frumusețea părinților săi, iar în imagini aceasta știe să își pună în evidență ochii albaștri. Asemenea mamei sale, Andreea Marin, care și-a asortat ținutele cu ale ei, privește cu emoție fiecare mișcare a fiicei sale.

Andreea Marin a acompaniat filmarea cu următoarele cuvinte: „Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi… Nu am cuvinte să mulțumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video – o prețioasă amintire pentru noi – Andreea Marin & Ana Violeta Bănică”.

Andreea Marin și fiica ei au o pasiune comună pentru flori și natură, motiv pentru care în timpul ședinței foto au fost folosite mai multe flori pentru a evidenția frumusețea lor, emoțiile și starea de bine pe care o resimt când sunt împreună.

Pe de altă parte, Andreea Marin i-a transmis un mesaj de ziua de naștere iubitului ei, Adrian Brîncoveanu. Îndrăgostiții au petrecut o escapadă romantică la Lugano pentru a sărbători acest eveniment special. Andreea Marin a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj emoționant și plin de dragoste pentru Adrian Brîncoveanu: „Anii trec, zboară ca vântul, Printre ramuri și-ți șoptesc: ‘Nu ești singur, un alt suflet Ți-e alături.’ Te iubesc! La mulți ani, ecoul meu!”.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu se iubesc din ce în ce mai mult și relația lor merge de minune. Este evident că cei doi sunt foarte fericiți împreună și se bucură de fiecare moment petrecut în compania celuilalt.

Este de admirat felul în care Andreea Marin își iubește familia și își exprimă sentimentele pentru cei dragi. Fie că este vorba despre fiica sa sau despre iubitul ei, ea găsește mereu cuvintele potrivite pentru a transmite iubirea și recunoștința ei.

Sursa: [link sursa](https://ciao.ro/cat-de-frumoasa-este-fiica-adolescenta-a-andreei-marin-ce-sedinta-foto-emotionanta-au-facut-impreuna-suntem-legate-de-mama-mea-violeta-inger-in-cer/)