Astrologie marți, 29 august 2023: Persoanele născute în zodia Rac vor găsi soluții pentru dificultățile financiare.

Horoscopul zilei de marți, 29 august 2023, ne dezvăluie ce ne-au pregătit astrele în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc.

Berbecii iau acum inițiativa de a-și revedea vechi și buni prieteni, colaboratori. Pe lângă povesti despre locurile în care au călătorit recent, vor exista și anumite chestiuni practice de discutat. Vor relua și obiceiul unor activități de grup.

Taurii se pregătesc pentru o perioadă destul de aglomerată: acțiuni, deplasări, intervenții. Experiența acumulată recent le va fi de folos, iar faptul că se simt în formă, inspirați și stăpâni pe ei înșiși îi va ajuta să facă față oricărei provocări.

Gemenii nu consideră încheiat sezonul deplasărilor și calatoriilor. Caută oferte atrăgătoare ale agențiilor de turism pentru destinații populare, dar mai ales pentru cele în care s-au întâmplat lucruri deosebite sau au trăit oameni importanți. Vor să descopere lucruri mai puțin știute.

Racii trec printr-o perioadă favorabilă în materie de bani. Vor rezolva unele chestiuni de natură financiară și vor scăpa de unele griji și amărăciuni. Este posibil ca în perioada următoare să lucreze mai mult de acasă, să facă reparații sau amenajări, ordine și curățenie, pregătiri pentru sezonul rece.

Leii abordează un subiect delicat în cuplu în această zi. Este o zi în care vor avea o discuție necesară pentru a readuce armonia și încrederea. Cineva vrea să știe dacă și-au schimbat părerea față de o propunere făcută acum câteva săptămâni și îi invită la o discuție concretă.

Fecioarele trec printr-o perioadă deosebită, deoarece au reușit să elimine obstacolele și neînțelegerile și se pot dedica unui proiect important pentru ei. Propunerile lor primesc undă verde din partea șefilor sau a clienților. Ca antreprenori, este posibil să aibă nevoie de ajutoare și angajați.

Balanțele trebuie să fie prudente, să aibă echilibru și bun simț. Vor fi asaltate cu propuneri, oferte și cereri de ajutor, dar este important să se informeze și să verifice ceea ce li se prezintă drept adevăr. Nu este momentul să-și asume riscuri sau să facă promisiuni.

Scorpionii primesc avertizări de la inimă și intuiție în legătură cu potențiale pericole sau probleme pe care ar trebui să le evite sau să nu se bage în ele. Au mari șanse de succes și de câștiguri financiare dacă se concentrează pe proiecte deja începute, în care au alături oameni de încredere.

Săgetătorii trăiesc săptămâni de glorie, care au fost câștigate prin eforturile lor și mai ales prin soluțiile pe care le-au găsit, implicare și atenție la detalii. Castigurile lor sunt pe o pantă ascendentă și ar trebui să valorifice orice conjunctură sau șanse care li se oferă.

Capricornii trec de la teoria și visarea din ultimele săptămâni la practică și acțiune. Șefii și clienții lor pretentioși cer mult de la ei. În cazul unei propuneri recente, este important să-și apere interesele și să ceară să fie apreciați în funcție de complexitatea proiectului.

Vărsătorii trec prin emoții intense. Nu este exclus să iasă din calmul lor și să uite de principii și experiență. Sau se poate manifesta latura lor romantică, artistică și umană și sunt gata să facă multe pentru omul iubit sau pentru un necunoscut a cărui poveste și situație îi impresionează profund.

Peștii au treburi de rezolvat, alergătură, formularistică și calcule legate de o ofertă recent primită și de rapoarte de pregătit, mai ales că se apropie sfârșitul lunii. Trebuie să aibă grijă de sănătate în aceste zile și să observe legătura dintre starea sufletească și condiția fizică.

Sursa: link sursă