Cum arată partenera lui Vlad Miriță! Au trecut 7 ani de când sunt căsătoriți: „Mai greșesc când vine vorba de cadouri!”

Maria Natură Miriță este soția talentatului tenor Vlad Miriță, iar recent cuplul a sărbătorit 7 ani de căsnicie. Vlad Miriță și-a dorit să marcheze acest moment important și i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, însoțit de un colaj de poze cu ei și cu fiul lor în diferite momente din viața lor.

Soția lui Vlad Miriță, Maria Natură, este fost model și arată senzațional. În social media, pozele cu ea adună sute de like-uri și comentarii de la admiratori. Vlad Miriță i-a mulțumit soției sale pentru cei 7 ani frumoși și a menționat că povestea lor de dragoste va continua să meargă înainte.

În ultima lună, cuplul a avut multe motive de sărbătoare. Mai întâi, Maria Natură a împlinit aniversarea zilei de naștere, iar apoi a urmat aniversarea lui Vlad Miriță pe 2 august. Cei doi au petrecut aceste momente alături de familie și prieteni, organizând mici petreceri și evenimente.

Cu toate acestea, Vlad Miriță a recunoscut că nu se pricepe prea bine să facă cadouri. El a mărturisit că i-a cumpărat soției sale un cadou normal, dar aceasta și-a dorit o rochie superbă. Vlad Miriță a explicat că are un program extrem de aglomerat și nu are timp să caute cadouri potrivite, așa că de multe ori nu reușește să îi surprindă pe plac soției sale. Totuși, în ciuda acestui aspect, artistul a reușit să facă un cadou deosebit, o vacanță la mare, care a fost o surpriză pentru amândoi.

Vacanța la mare a fost organizată rapid și spontan, iar aceasta a coincis cu puținele momente libere din programul lui Vlad Miriță. Acesta a menționat că în toamnă speră să mai facă o vacanță alături de soția sa.

Pe lângă cariera sa de tenor, Vlad Miriță deține și o fermă de animale în Târgoviște, pe care acum o reconfigurează și o reamenajează. Artistul dedică foarte mult timp și efort afacerii sale de familie, iar acum aceasta va fi redenumită Ferma Soarelui. Vlad Miriță abia așteaptă să pună la punct ultimele detalii pentru fermă și să vadă cum va evolua acest proiect.

Astfel, Vlad Miriță și soția sa, Maria Natură Miriță, au avut parte de numeroase sărbători și evenimente în ultima vreme. Cu toate acestea, ei reușesc să își găsească timp unul pentru celălalt și să se bucure de fiecare moment petrecut împreună.