Emisiunea Xtra Night Show. Adriana Bahmuțeanu, noutăți în scandalul cu Silviu Prigoană! Instanța a modificat data de judecare a ordonanței de urgență: ”Am aflat ieri” / VIDEO

Adriana Bahmuțeanu este hotărâtă să câștige în instanță în scandalul cu Silviu Prigoană. În urmă cu câteva săptămâni, ea și fostul soț, George Restivan, împreună cu copiii lor, au avut o vacanță în Statele Unite ale Americii. În timpul acestei vacanțe, fiul cel mic al cuplului a cerut să locuiască la mama lui, deși domiciliul său actual este la Silviu Prigoană. Această cerere a dat naștere unui scandal ce a ajuns acum în instanță.

Pentru a-și putea schimba legal domiciliul fiului ei, Adriana Bahmuțeanu a înaintat o ordonanță președințială, care urma să fie judecată în data de 5 octombrie. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat în favoarea lor, iar termenul a fost mutat într-o zi din săptămâna viitoare. Vedeta este nerăbdătoare să lupte împotriva fostului ei soț și s-a pregătit cu dovezi prin care să demonstreze că copilul lor trebuie să locuiască la ea acasă.

Un alt aspect important în această poveste este faptul că Adriana Bahmuțeanu a fost îngrijorată de posibilitatea ca fiul ei să fie exmatriculat din cauza numărului mare de absențe. Cu toate acestea, veștile bune au venit astăzi pentru vedetă, care a aflat că acest lucru nu se va întâmpla. Conducerea școlii înțelege situația tensionată prin care trece familia copilului și nu va lua măsuri drastice împotriva lui.

Este important de menționat că aceste informații provin de pe spynews.ro, sursa originală a știrii, unde puteți găsi mai multe detalii despre acest caz.