Xtra Night Show. Dan și Mădălina Badea au cheltuit 2.000 de dolari pentru a putea scăpa de Israel, în urma izbucnirii războiului: „Nu mai conta”/ VIDEO

Dan și Mădălina Badea, doi cunoscuți din showbiz-ul românesc, au trecut prin momente de coșmar în Israel. Războiul care a izbucnit în această țară a provocat haos în Europa și a stârnit panica printre turiști, în special cei care nu au mai experimentat situații de acest gen. Printre aceștia se numără și vedete din România, precum Raluka, Ana Baniciu, Ruby, dar și Dan și Mădălina Badea.

Cei doi soți au dus o adevărată luptă pentru a reuși să se întoarcă în România. Zborurile către destinația lor au fost anulate unul câte unul, iar astfel nu au putut găsi niciun avion care să îi aducă acasă. Situația lor s-a complicat și mai mult atunci când au contactat autoritățile din România și li s-a transmis că trebuie să părăsească Israelul cât mai repede posibil. Cu toate acestea, cei doi nu găseau nicio opțiune de zbor către casă.

După multe încercări nereușite, Dan și Mădălina Badea au luat în calcul varianta de a ateriza în Iași, dar și această opțiune a fost exclusă. În cele din urmă, au reușit să găsească un zbor în Dubai, iar de acolo au continuat călătoria lor spre România. Cu toate că aceasta a fost o decizie pe care mulți ar considera-o disperată și costisitoare, cei doi au fost hotărâți să facă totul pentru a ajunge în siguranță acasă. Astfel, au plătit suma de 1.000 de euro pentru un bilet de avion, per persoană, ceea ce înseamnă că drumul lor spre casă i-a costat în total 2.000 de dolari.

Cu toate acestea, Dan Badea a dezvăluit că aceasta a fost o nimica toată în comparație cu faptul că sunt în siguranță. Importanța banilor a fost eclipsată de faptul că au reușit să treacă prin această experiență periculoasă și să se întoarcă la familie în siguranță.

Nu doar Dan și Mădălina Badea au trecut prin situații dificile în timpul acestui război. Ana Baniciu, Edy Kovacs și Raluka au rămas blocați în Israel și ei, neputând să se întoarcă în România atunci când războiul a izbucnit. Așa cum era de așteptat, trecerea prin această experiență a fost groaznică pentru aceștia.

Ana Baniciu a dezvăluit că a plătit suma de 350 de euro pentru un bilet de avion care să o aducă înapoi în România. Cei trei au reușit să se întoarcă în țară, dar drumul lor a fost presărat cu momente de groază. Este de înțeles că acești artiști au simțit nevoia să se întoarcă în siguranță acasă, alături de cei dragi, și că au fost hotărâți să facă orice sacrificiu pentru a reuși acest lucru.

Războiul din Israel a făcut ravagii în această țară și a afectat viața multor oameni. Turiștii care se aflau acolo în acele momente s-au confruntat cu teama și incertitudinea zilelor care au urmat. Cu toate acestea, adepții acestui gen de experiențe sunt cu siguranță cei mai afectați, deoarece nu se așteptau să se confrunte cu un asemenea pericol în timpul călătoriei lor.

În concluzie, povestea lui Dan și Mădălina Badea, alături de alte vedete din România prinse în această situație, este dovada clară a faptului că uneori trebuie să faci tot posibilul pentru a ajunge acasă în siguranță. Indiferent de costurile financiare sau emoționale și de cât de dificil poate părea, siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc.