Sora uneia dintre tinerele înstrăinate în conflictul din Israel a făcut declarații uluitoare. Corpul fără viață al acesteia a fost găsit după o perioadă de timp: ”Rămășițele lor au rămas în…”

Poveștile cutremurătoare ale oamenilor care au trecut prin războiul din Israel sunt dezvăluite într-un mod înfiorător. Una dintre tinerele moarte în timpul atacurilor a fost dată dispărută de familie și s-a aflat că aceasta a fost împușcată de teroriști. Trupul său a fost găsit după mult timp de căutări disperate.

Sora tinerei a dezvăluit prin ce a trecut ea și familia ei în timp ce încercau să o găsească. Imediat după ce au aflat de începerea atacurilor sângeroase, tânăra a sunat imediat familia și le-a ținut la curent cu tot ce se întâmplă în jurul ei. Din păcate, ea nu a mai putut fi contactată ulterior. A fugit în pădure alături de alte persoane, dar a sfârșit prin a fi capturată și ucisă de teroriști. Trupul ei a zăcut în pădure timp de o săptămână.

Identificarea trupului a avut loc abia după ce zona a fost eliberată de teroriști și polițiștii au avut acces în pădure. Aceștia au mers acasă la familia tinerei pentru a le aduce veștile tragice și a le transmite că trupul fetei a fost găsit fără suflare.

Potrivit declarațiilor surorii sale, tinerele au fost împușcate imediat de teroriști, de la mică distanță, în momentul în care aceștia au apărut. Cadavrele lor au stat în pădure timp de cinci zile pentru că autoritățile nu au putut intra în zona respectivă din cauza prezenței teroriștilor. Erau prea multe cadavre pentru a fi aduse la spital, ceea ce a întârziat procesul de identificare a acestora.

În urma acestei tragedii, familia a organizat înmormântarea fetei. Sora ei a declarat că se teme pentru cei 200 de oameni răpiți care se află în Gaza și simte că nu există altă soluție în afară de înregistrarea invaziei din partea Israelului, care continuă să bombardeze cu rachete.

Pe de altă parte, armata din Israel se pregătește să intre în Fâșia Gaza după ce ultimatumul transmis a expirat. Avertismentul a fost reluat cu solicitarea ca locuitorii să elibereze zona. După plecarea tuturor civililor din Fâșia Gaza, invazia va începe. În urmă cu o zi, doi români au mai murit în acest război devastator.

Aceste informații pot fi găsite pe Spy News, la adresa URL: [linkul sursă](https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/sora-uneia-dintre-tinerele-ucise-in-razboiul-din-israel-a-facut-declaratii-terifiante-trupul-ei-neinsufletit-a-fost-recuperat-dupa-o-saptamana-cadavrele-lor-au-stat-in-318622.html).