Show-ul de seară Xtra Night. Cât de bine reușesc acum Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău să se înțeleagă. Cântăreața surprinde cu declarații neașteptate despre tatăl copiilor săi: ”Am primit un mesaj” / VIDEO.

Claudia Pătrășcanu a vorbit recent despre relația sa cu Gabi Bădălău, fostul său soț, afirmând că cei doi au reușit să lase în urmă scandalurile și conflictele din trecut. Aceasta a dezvăluit că relația lor s-a îmbunătățit considerabil, lucru care este extrem de important pentru cei doi copii ai lor. Chiar dacă relația lor amoroasă a luat sfârșit, Claudia Pătrășcanu se bucură că Gabi Bădălău rămâne implicat în viața copiilor și că au găsit o modalitate de a comunica și de a coopera în ceea ce privește creșterea și educarea celor doi băieți.

Mai mult decât atât, Claudia a menționat că ea și Gabi Bădălău mențin legătura și că aceștia își împart responsabilitățile legate de creșterea copiilor. Într-un interviu pentru Spynews.ro, artista a povestit că Gabi i-a trimis un mesaj înainte de plecarea acesteia în vacanță cu copiii, în care îi cerea să amâne plecarea, din cauza situației dificile cu care se confruntă Franța în prezent. Claudia a afirmat că a luat decizia de a asculta sfatul fostului ei soț și că a amânat vacanța, pentru a se informa mai bine în legătură cu situația și măsurile de siguranță necesare.

În ciuda acestor evoluții pozitive, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit și faptul că gestul lui Gabi Bădălău de a-i trimite procură în ultima zi a termenului i-a creat un sentiment de deranjament. Artista a susținut că acesta a făcut acest lucru doar pentru a evita plata taxele judiciare. Claudia a subliniat că ar fi preferat ca Gabi să își fi respectat obligațiile de la început și să nu încerce să profite de situație prin astfel de manevre.

În final, Claudia Pătrășcanu s-a exprimat pozitiv cu privire la relația sa cu Gabi Bădălău și a subliniat importanța faptului că cei doi părinți au reușit să depășească conflictele și să își concentreze eforturile pe creșterea și fericirea copiilor. Este evident că relația dintre Claudia și Gabi este încă una plină de tensiuni și nemulțumiri, dar faptul că aceștia își depun eforturile pentru a-și îndeplini responsabilitățile de părinți este un semn încurajator.