Exclusiv | Răzvan Popescu de la Radio Zu a reușit să scape de la 126 de kilograme la 79 de kilograme. Cum arată în prezent și care este meniul său zilnic

Răzvan Popescu, cunoscutul om de radio de la Radio Zu, a reușit o transformare impresionantă în ultima perioadă, ajungând de la 126 de kilograme la 79 de kilograme. Acesta a luat decizia de a-și micșora stomacul și, deși inițial era reticent și îndoielnic în privința rezultatelor, acum se bucură de avantajele acestei operații.

Înainte de a se opera, Răzvan a ajuns să afle de la mai multe persoane că această decizie este cea mai bună pe care o poate lua în viața lui. La început, nu era convins de aceste declarații, deoarece considera că există multe alte decizii importante în viață. Totuși, la 6 luni de la operație, el înțelege acum pe deplin aceste afirmații. Se simte excelent și nu regretă nicio secundă că a ales să treacă prin acest proces. Singurul regret pe care îl are este că nu a luat această decizie mai devreme. A încercat diverse programe de slăbit în trecut, dar nu a reușit să le mențină pe termen lung.

Transformarea lui Răzvan este vizibilă și impresionantă. A reușit să slăbească 46 de kilograme într-un timp relativ scurt, de 6 luni. Starea lui de spirit este una pozitivă și se bucură de propriul aspect când se uită în oglindă. Chiar dacă se vede zi de zi, fără a observa pe moment schimbarea, cei din jurul lui îi remarcă transformarea impresionantă.

Soția lui a fost alături de el în tot acest demers și îl susține cu tărie. Fericirea ei vine din faptul că lui Răzvan îi merge bine și că este fericit. Pe lângă susținerea emoțională, soția lui a fost și unul dintre motivele pentru care a amânat puțin operația, fiind îngrijorată de riscuri.

Întrebat dacă are vreun regret pentru că nu a luat această decizie mai devreme, Răzvan spune că nu crede în regrete și că este mulțumit că a luat această decizie acum. Singurele regrete pe care le-ar putea avea ar fi dacă s-ar îngrășa din nou.

O altă schimbare cea mai probabilă este în garderoba sa. Răzvan a trebuit să renunțe la majoritatea hainelor pe care le purta în trecut, deoarece erau mult prea mari pentru el acum. Aceasta este o bucurie pentru el, deoarece acum își poate cumpăra haine de mărime mult mai mică și se simte bine în ele. În plus, nu consideră că hainele trebuie să zacă nefolosite în dulap, așa că le-a oferit unui prieten care avea nevoie de ele.

Cât despre felul în care se simte acum și ce îi place cel mai mult în această perioadă, Răzvan spune că nu s-a gândit niciodată la plăcerea de a se vedea sau de a-și plăcea lui însuși. Cel mai mult îi place faptul că nu mai are pofte exagerate și senzația de foame este mult diminuată. Pentru el, aceasta este o reușită mare, deoarece a încercat multe diete și a luptat mereu cu foamea.

Întrebat dacă crede că a scăpat definitiv de glumele legate de greutatea sa, Răzvan spune că nu îl deranjau astfel de glume și că nu s-a gândit la ele ca la un motiv de nemulțumire în t