Xtra Night Show. Cum percepe Jean și Dinu Gavril aventurile din acest sezon al show-ului America Express. Participanții de pe Drumul Soarelui s-au aventurat în zone mai riscante decât cele de pe Drumul Aurului: „Am observat că…”

Jean Gavril a urmărit câteva episoade din acest sezon al emisiunii America Express și spune că a observat o anumită diferență față de sezonul în care el și fratele său au participat. Nu doar traseul a fost diferit, ci și dorința fiecărei echipe de a da tot ce e mai bun. Jean crede că sezonul în care a participat el și fratele său a fost puțin mai bun și că a fost surprins să vadă că încă mai există oameni care își amintesc de perioada în care ei au fost concurenți.

Chiar dacă s-au certat de mai multe ori, atât el cât și fratele său, Jean spune că au vrut cu adevărat să evolueze pe Drumul Aurului și au avut determinare. El a spus că, chiar dacă au fost comparați cu cuplul comedia Stan și Bran, niciuna dintre echipe nu era la fel de amuzantă ca campionii.

Jean a recunoscut că era dificil în acest sezon, deoarece echipele au trebuit să viziteze zone mult mai periculoase decât cele pe care le-au explorat ei în Drumul Soarelui. Totuși, el consideră că experiența lor nu a fost atât de rea. El a spus că nu aveau multe lucruri pentru a-i ajuta oamenii pe care îi întâlneau în drumul lor și că nu aveau altceva de oferit decât hainele din ghiozdane.

Jean a povestit că s-au certat mult mai des cu fratele său în timpul competiției America Express decât înainte. El crede că Dinu l-a provocat de mai multe ori, în special în timpul curselor. Jean a spus că de obicei fratele său făcea primul pas spre împăcare, atât în emisiuni, cât și în viața de zi cu zi.

Sursa: https://spynews.ro/monden/xtra-night-show-cum-vad-jean-si-dinu-gavril-provocarile-din-acest-sezon-de-la-america-express-concurentii-de-pe-drumul-soarelui-au-vizitat-zone-mai-periculoase-fata-de-drumul-aurului-mi-se-pare-320724.html