America Express, 28 noiembrie 2023. Echipele care au obținut calificarea pentru cel de-al doilea joc de amuletă din etapa a șasea / VIDEO

În competiția „Amuletele”, echipele parcurg misiuni complexe și călătorii în regim de autostop, având ca destinație finală Mirador El Turi. Primele trei echipe care au ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor au obținut biletele de intrare către al doilea joc pentru amuletă. Pe primul loc s-au clasat Alexia și Aris Eram, urmați îndeaproape de Ada și Tony Galeș. O altă echipă calificată este cea formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Aceste echipe și-au demonstrat nu doar rezistența și voința, ci și abilitatea de a face față provocărilor și de a se adapta rapid într-un mediu competitiv. Cu determinare și strategie, au reușit să se claseze pe primele locuri, având abilități și calități remarcabile.

Însă, nu toate veștile au fost bune pentru concurenți. Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au avut un ghinion mare în această ediție a emisiunii America Express. Mașina cu care au mers la ocazie s-a stricat pe drum, iar în momentul în care au ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor, le-a expirat penalizarea celorlalte echipe. Astfel, au ratat șansa de a se califica la al doilea joc de amuletă din al șaselea stage al competiției.

Romică Țociu a fost dezamăgit de această situație și nu și-a putut stăpâni emoțiile. Acesta era la un pas de a se califica, iar presiunea a devenit copleșitoare în acele clipe tensionate. Cu toate acestea, el și fiul său au reușit să rămână pozitivi și să se bucure de experiența trăită în competiție.

Competiția „Amuletele” continuă să surprindă și să aducă momente pline de suspans și voință. Concurenții luptă cu toate forțele pentru a obține amuletele și a ajunge cât mai aproape de victorie. Fiecare ediție aduce noi provocări și obstacole pe care echipele trebuie să le depășească. În final, doar una dintre ele va reuși să cucerească amuleta și să își adjudece titlul de campioană.

Sursa: [link sursă](https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/america-express-28-noiembrie-2023-echipele-care-sau-calificat-la-al-doilea-joc-de-amuleta-din-al-saselea-stage-video-322272.html)