Cristina Bâtlan și dr. Wargha Enayati au fost îndemnați de tineri antreprenori să aloce o sumă de 25.000 euro pentru o investiție: ”România prezintă un potențial ridicat pentru afaceri”.

În seara aceasta, PRO TV a difuzat penultima ediție din acest sezon a emisiunii Imperiul Leilor. Printre antreprenorii care au reușit să convingă investitorii să le ofere o șansă au fost și cei de la afacerea Dash – Mihai Bogdan Deaconu, Andrei și Marc.

Echipa Dash a reușit să impresioneze pe Cristina Bâtlan, care le-a spus: „îmi place foarte mult de voi. Mă bucur că tineri ca voi sunt viitorul antreprenoriatului”. Ca urmare, ea a acceptat să formeze un parteneriat cu dr. Wargha Enayati pentru a-i ajuta în dezvoltarea afacerii.

Am avut ocazia să discut cu Mihai Bogdan Deaconu despre experiența lor în emisiune și despre planurile lor de viitor.

La întrebarea „La ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?”, Mihai a răspuns că a încercat să fie prezent în momentul respectiv și să reflecte asupra tuturor cărților citite și a îndoielilor pe care le-a avut pe parcursul drumului său în antreprenoriat. În acel moment, emoțiile și adrenalină au fost într-o anumită măsură înlocuite de un sentiment de liniște, care i-a amintit de faptul că acel moment era rezultatul muncii și dorinței sale de a-i impresiona pe investitori.

Pregătirea pentru prezentarea în fața Leilor a durat mai multe luni, iar rezultatele s-au văzut în timpul pitch-ului și al răspunsurilor la întrebările investitorilor. Mihai a spus că pregătirea a inclus strategia de business și munca de spate care nu se vede în timpul emisiunii.

Am vrut să aflu și ce sfaturi a primit de la investitori pentru a-și îmbunătăți afacerea. Mihai a subliniat că unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit este să nu lase vârsta să-i dicteze ce poate și ce nu poate realiza. De asemenea, a înțeles că nu trebuie să asculte de cei care spun că nu poate realiza ceva, deoarece acestea sunt doar limitările altora, nu ale lui.

În ceea ce privește mesajul pe care vrea să-l transmită celor de acasă despre afacerea sa, Mihai a spus că viitorul muncii este aici și că trebuie să schimbăm modul în care ne deplasăm prin oraș, atât pentru sănătatea noastră, cât și pentru timpul nostru. El dorește ca tinerii să fie inspirați și să vadă că se pot realiza lucruri mari, chiar și în România, care este un loc foarte bun pentru afaceri.

Experiența de a participa în emisiunea Imperiul Leilor a fost unică pentru Mihai și echipa sa. El a spus că această experiență i-a deschis perspectiva și l-a inspirat să-și propună ca pe viitor să fie chiar el în scaunul Leilor.

Următoarea și ultima ediție din acest sezon a emisiunii Imperiul Leilor va fi difuzată săptămâna viitoare, de la ora 21:30.

[Source link](https://ciao.ro/cristina-batlan-si-dr-wargha-enayati-au-fost-convinsi-de-tineri-antreprenori-sa-faca-o-investitie-de-25-000-euro-romania-e-un-loc-foarte-bun-pentru-afaceri/)