și a scos o sumă exorbitantă pentru noul apartament cumpărat de Ramona Olaru.


Ramona Olaru și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri: și-a cumpărat apartamentul mult dorit și a dezvăluit și suma pe care a plătit-o pentru locuință. După mulți ani în care a stat în chirie, Ramona Olaru a semnat contractul pentru noul apartament. A muncit mult pentru a-și îndeplini acest vis și acum se bucură de propria locuință. Inițial, nu a dezvăluit nimic, preferând să-și păstreze totul în secret până când totul s-a materializat și a semnat actele.

Vedeta de la Antena 1 a avut nevoie de o sumă considerabilă pentru a-și putea achiziționa apartamentul mult dorit. Ea a declarat că locuința a costat până în 300.000 de euro. Complexul în care se află apartamentul nu este finalizat complet, motiv pentru care prețul a fost mai mic. Ramona Olaru intenționează să se mute în apartament în luna februarie a anului viitor. Ea a spus că va ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în privința amenajării apartamentului pentru că își dorește să fie exact pe placul ei, având în vedere că va trebui să îl împartă și cu animăluțele sale de companie.

Ramona Olaru a declarat următoarele despre suma pe care a cheltuit-o pentru apartament:

„Până în vreo 300.000 €. Dacă îl iei acum, pentru că încă nu e gata, e mai ieftin și depinde și de suprafață, dar eu am ales unul dintre cele mai mari. Pentru că aveam nevoie, acum s-a mărit familia și probabil că o să se mai mărească. Mă refer la copilașii mei cu patru picioare, am două pisici, aveam un șoarece pe care îl cheamă Laurențiu. Mi-am mai luat doi pârși africani pitici, sunt a doua deținătoare de asemenea animale din această țară. Și mai vreau să-mi iau o Chinchilla, dacă vrea cineva să mi-o facă cadou, o primesc. La amenajare am un spațiu special pentru aceste terarii, pentru pisicuțe și așa mai departe”, a declarat Ramona pentru Cancan.

Într-o postare ulterioară, Ramona Olaru a dezvăluit că are un iubit secret. Vedeta este foarte îndrăgostită și a reușit să păstreze această relație departe de ochii curioși ai publicului. Despre partenerul său se știe că are afaceri în străinătate și în România. Cei doi au petrecut deja mai multe vacanțe împreună și relația pare să meargă de minune.

Surse:

Sursa foto: Social Media