Sub influența puternică a Lunii Negre! Mariana Cojocaru, predicții complete: Urmează o perioadă dificilă pentru acești nativi

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare, aducând în prim-plan influența masivă pe care Luna Neagră o va avea asupra unei zodii în special. Nativii acestei zodii sunt avertizați să fie foarte atenți la unele situații prin care ar putea trece, deoarece efectele lunii negre pot fi neplăcute și pot aduce provocări majore.

Potrivit horoscopului oferit de Mariana Cojocaru, zodia Fecioară va fi cea mai afectată de Luna Neagră în această perioadă. Așadar, nativii acestei zodii vor trebui să se confrunte cu unele tentații majore și să fie foarte atenți la alegerile pe care le fac. Astfel, este nevoie de o vigilanță sporită ca niciodată.

Luna Neagră este considerată planeta ispitelor și poate sprijini artiști sau terapeuți care activează în zona nevăzută, obscură și a secretelor. Cu toate acestea, astrologul atrage atenția asupra faptului că Luna Neagră are și valențe pozitive și nu totul este negru. Ispitele vor apărea la tot pasul, iar nativii zodiei Fecioară trebuie să fie pregătiți pentru a le face față.

Mariana Cojocaru oferă și un sfat important pentru această zodie. În afara faptului că trebuie să fie atenți la ispite, cei născuți sub semnul Fecioarei ar trebui să își asculte și semnalele pe care organismul le transmite. Există o perioadă de sensibilitate în care vibrațiile negative pot afecta starea de spirit și activitățile zilnice. Așadar, trebuie acordată o atenție deosebită imunității organismului și sănătății în general.

De asemenea, Luna Neagră sprijină muzele și reprezintă un soi de stimul pentru artiști. Este important ca fiecare persoană să știe să ia doar vibrațiile pozitive pe care Luna Neagră le poate oferi. Cu toate acestea, trebuie să ne ferim de vibrațiile negative pe care le poate emana. Mulți nativi își vor dori să se autoanalizeze în această perioadă, să facă introspecții și să înțeleagă dacă au evoluat sau nu.

Este important să ne amintim că orice influență astrală poate fi depășită cu ajutorul unui comportament precaut și trăind în armonie cu universul. Cu toate acestea, sfaturile astrologului ne pot ghida în luarea unor decizii importante și în gestionarea mai eficientă a perioadelor mai dificile din viața noastră.

Sursa foto: social media