VIDEO Liga 2: FC Argeș, primul triumf după trei înfrângeri consecutive

FC Argeș a obținut o victorie importantă în ultima rundă a ligii secunde, învingând echipa CSC Dumbrăvița cu scorul de 2-0. Acest rezultat a venit la finalul unei perioade dificile pentru echipă, în care a suferit trei înfrângeri consecutive.

Partida s-a desfășurat pe terenul echipei FC Argeș, iar gazdele au reușit să deschidă scorul încă din minutul 8. Fundașul Costinel Tofan a marcat golul în urma unei acțiuni bine construite. Deși CSC Dumbrăvița a încercat să pună probleme apărării echipei gazdă, aceasta nu a reușit să profite de ocaziile create.

Repriza secundă a adus o nouă reușită pentru FC Argeș, care a majorat avantajul în minutul 53. Bogdan Rusu a marcat golul cu un șut din interiorul careului, stabilind astfel scorul final al partidei.

Cu toate acestea, victoria nu a adus o schimbare semnificativă în clasament pentru echipa FC Argeș. Aceasta ocupă în prezent locul 14 în liga secundă, având în total 18 puncte. Se află la o distanță de patru puncte față de ocupanta ultimului loc de play-off.

După pauza de iarnă, vor mai rămâne de disputat ultimele patru etape ale sezonului regular, urmate de partidele din play-off și play-out. Echipa FC Argeș speră să obțină rezultate bune în această perioadă pentru a urca în clasament și a se apropia de obiectivul play-off-ului.

În ceea ce privește rezultatele celorlalte meciuri din Liga a doua, echipa CSA Steaua a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața echipei Corvinul, scorul final fiind 0-1. CSL Șelimbăr și CSM Reșița au încheiat partida cu un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Clasamentul actual al Ligii a doua este următorul:
1. CSC Șelimbăr – 32 puncte în 15 meciuri.
2. Corvinul – 31 puncte în 15 meciuri.
3. Unirea Slobozia – 28 puncte în 14 meciuri.
4. Gloria Buzău – 25 puncte în 14 meciuri.
5. CS Mioveni – 23 puncte în 14 meciuri.
6. CSA Steaua – 22 puncte în 14 meciuri.

Echipa FC Argeș va avea o perioadă de pauză până la reluarea campionatului după pauza de iarnă. Aceasta va avea ocazia să-și reanalizeze strategia și să se pregătească pentru etapele decisive ale sezonului. Obiectivul principal rămâne calificarea în play-off și lupta pentru promovarea în liga superioară.