Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt împreună de mai bine de jumătate de an. Povestea lor de dragoste pare să avanseze continuu, iar de curând cei doi s-au mutat împreună și formează o adevărată familie. Cu toate acestea, ei evită să vorbească prea mult despre relația lor în public.

Am avut ocazia să o întâlnesc pe Sânziana Negru la un eveniment monden, unde a vorbit despre relația ei de iubire cu Ștefan Floroaica, protagonistul din serialul „Lia – Soția soțului meu”. Vedeta ne-a dezvăluit că totul merge foarte bine între ei și că sunt fericiți împreună.

Întrebată dacă au planuri de viitor, cum ar fi să se logodească sau să se căsătorească, Sânziana Negru a răspuns că momentan nu s-au gândit la astfel de lucruri. Se bucură de relația lor așa cum este acum și nu simt presiunea de a lua decizii mai mari.

La fel ca orice cuplu, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au și ei momente de ceartă și discuții contradictorii. Aceste certuri nu sunt însă neapărat din motive serioase și se împacă destul de repede. Sânziana se bucură că aceste certuri nu escaladează și nu ajung să se certe pentru lucruri mai grave.

Povestea de dragoste dintre cei doi pare să fie una frumoasă și solidă. Cei care îi cunosc îi descriu ca fiind îndrăgostiți și dedicați unul celuilalt. Chiar dacă preferă să își păstreze relația privată, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica nu ezită să se arate împreună în public, în special pe rețelele de socializare.

În concluzie, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica formează un cuplu fericit și stabila, iar relația lor pare să evolueze într-o direcție pozitivă. Deși sunt discreți în declarațiile lor, vedem că se susțin și se iubesc reciproc. Le dorim multă fericire și împlinire în continuare!