Marius Elisei, jignit și maltratat de Oana Roman?! Vica Blochina, dezvăluiri incredibile: ”S-a ridicat în picioare și l-a lovit!”

Un scandal în lumea showbiz-ului românesc a izbucnit între Oana Roman și Vica Blochina. Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a adus noi acuze în discuție după ce Oana Roman a declarat că va o da în judecată. Blondina a făcut dezvăluiri uluitoare despre căsnicia lui Marius Elisei cu Oana.

Conflictele au izbucnit după ce Vica Blochina a acuzat-o pe Oana Roman că minte în campaniile publicitare pentru care primește plăți și că își editează pozele pe rețelele de socializare. Ea susține că fiica lui Petre Roman nu este atât de slabă pe cât pare în pozele de pe social media.

Oana Roman a decis să se apere și a hotărât să o dea în judecată pe fosta sa prietenă și colegă de vacanțe. În replică, Vica Blochina a depus o plângere penală împotriva Oanei, acuzând-o că i-ar fi furat bani de pe card. Dezvăluirile nu se opresc aici, blondina a făcut și mai multe afirmații șocante despre căsnicia lui Marius Elisei cu Oana.

Vica Blochina afirmă că Marius Elisei nu era fericit alături de Oana și că aceasta îl trata ca pe o slugă, ajungând chiar să-l lovească în public. Femeia a menționat un episod șocant care s-a petrecut în casa lor, în care Oana l-a umilit și lovit pe Marius în prezența invitaților.

Potrivit spuselor Vica Blochini, Marius Elisei a suportat mult timp această situație, dar în cele din urmă a hotărât să fugă definitiv. S-a despărțit de Oana și a găsit pe altcineva. Femeia susține că Oana îl trata ca pe un servitor, iar episodul care a dezvăluit această atitudine a avut loc în timp ce toți erau la masă și jucau cărți.

„Jucam cărți la ei acasă și omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana și i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi și încă un cuplu la masă, jucam cărți, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun și l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de rușine”, a declarat Vica Blochina pentru Playtech Știri.

După divorțul de Oana Roman, Marius Elisei și-a găsit un nou loc de muncă și s-a angajat ca șofer Uber. El lucra anterior ca șofer la o florărie din București, ocupându-se de livrarea comenzilor. Acum, el este un șofer Uber de top, de nivel Gold, datorită serviciilor oferite pasagerilor.

Un client al lui Marius Elisei care a folosit serviciile sale ca șofer Uber a avut numai cuvinte de laudă despre el. Bărbatul afirmă că fostul soț al Oanei Roman este un șofer echilibrat, respectuos și atent la traseu, iar mașina sa este extrem de curată. De asemenea, Marius câștigă destul de bine și poate avea venituri lunare de până la 1.000 de euro. El își face propriul program și alege cursa pe care o acceptă.

„Am fost surprins să văd cine conduce mașina. Era chiar fostul soț al Oanei Roman, despre care am rămas cu o impresie foarte bună. A fost un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în exces, a fost atent la drum și atât. Am observat și cât de curată era mașina. La final, mi-a urat ‘O zi frumoasă'”, a declarat clientul pentru Click.

Sursa foto: Social Media

Marius Elisei, umilit și agresat de Oana Roman?! Vica Blochina, dezvăluiri halucinante: ”S-a ridicat de pe scaun și l-a lovit!”