Rona Hartner, neglijată de colegii din breaslă! Cine sunt unicile vedete care au participat la înmormântarea artistei?

Rona Hartner, o artistă uitată de colegii săi din breaslă! Doar două vedete, Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru, au venit să o conducă pe ultimul drum. Astăzi, de Ziua Națională a României, familia și apropiații artistei au însoțit-o pe ultimul drum. Deși multe vedete din showbiz-ul românesc au lăsat mesaje de condoleanțe și s-au declarat devastate de moartea prematură a Ronei Hartner pe social media, acestea nu s-au arătat prezente la înmormântarea regretatei artiste.

Ioana Tufaru, care a fost prezentă la înmormântare, a declarat că este profund întristată de această veste și că nu își vine să creadă că Rona nu mai este printre noi. Ea își va aminti mereu de energia debordantă pe care Rona o avea, de zâmbetul ei și de frumusețea ei interioară. Ioana Tufaru a adăugat că a învățat de la Rona un lucru foarte important în viață, și anume să înfrunte toate greutățile cu un zâmbet pe buze, indiferent cât de bolnav sau de jos te simți. Ioana a mai mărturisit că și mama ei a murit de cancer, însă nu era la fel de deschisă precum Rona în legătură cu boala. Fetița Ronei are doar 15 ani, vârsta pe care a avut-o și Ioana când și-a pierdut mama în urma aceleiași boli. Ioana s-a rugat mult pentru Rona, din respect pentru această artistă și pentru copilul ei.

Aurel Pădureanu, celălalt star înmormântarei, a adus un ultim omagiu Ronei Hartner. El a mărturisit că atunci când se întâlneau, Rona îi spunea mereu că își dorea să îi cânte melodiile care îi atingeau sufletul. Aurel Pădureanu și Rona Hartner aveau o legătură specială și se îmbrățișau cu fiecare întâlnire. El a dezvăluit că Rona și Cornelia, regretata sa soție, erau foarte bune prietene și că regretă enorm faptul că Rona nu mai este printre noi. Aurel Pădureanu consideră că artiștii ar trebui respectați în timp ce sunt în viață.

Rona Hartner a pierdut bătălia grea cu cancerul la vârsta de 50 de ani. Familia și apropiații au sperat într-un miracol până în ultimul moment, dar, din păcate, acesta nu s-a produs. Rona a murit joi, 23 noiembrie, la spital. Sora sa a făcut anunțul trist. Trupul neînsuflețit al Ronei a fost depus la capela Cimitirului Bellu catolic, iar înmormântarea a avut loc vineri, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Rona a fost îmbrăcată într-o simplă rochie albă, de mireasă, simbolizând trecerea în lumea de dincolo.

Este profund regretabil faptul că doar două vedete din breaslă, Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru, au fost prezente la înmormântarea Ronei Hartner. Deși multe vedete din showbiz-ul românesc și-au exprimat regretul și tristețea pe rețelele de socializare, aceasta nu a fost de ajuns pentru a-și arăta prezența la înmormântarea unei mari artiste. Rona Hartner a fost uitată de colegii săi din breaslă, iar aceasta este o dovadă a indiferenței și lipsei de respect în fața valorii artistice și a suferinței omenești.

Sursa: [Ciao](https://ciao.ro/rona-hartner-uitata-de-colegii-din-breasla-cine-sunt-singurele-vedete-care-au-venit-la-inmormantarea-artistei/)