Sandro Machado, membru al echipei Irinei Rimes, cântec românesc la Vocea României

Sandro Machado, unul dintre membrii echipei Irinei Rimes, va interpreta o piesă românească pe scena show-ului Vocea României. Emoțiile sunt la cote înalte înaintea primei apariții live. Sandro consideră că este o zi importantă pentru România și simte că trebuie să ofere o interpretare perfectă.

Interpretarea unei piese românești este mai dificilă din punct de vedere tehnic și emoțional. Chiar dacă Sandro locuiește în România de 5 ani și a cântat cântece românești în trecut, el consideră că este o provocare să înțeleagă versurile și să pronunțe corect cuvintele, astfel încât să poată transmite sentimentele potrivite.

În cadrul interpretării live din 1 decembrie, Sandro va cânta o piesă care celebrează viața, iubirea de sine și fericirea. Aceasta reprezintă o reconciliere cu sine, o despărțire, dar și despre iubire și oameni. Este o melodie care are un mesaj profund și care poate fi înțeleasă și resimțită de mulți oameni.

Din punctul de vedere al lui Sandro, fiecare moment din competiție a fost dificil până acum. De la începutul show-ului, el a simțit presiunea de a fi excelent și de a-și depăși limitele în fiecare etapă. Este necesară o concentrare și atenție deplină, pentru a transmite corect și intens sentimentele din cântec publicului și antrenorilor.

Experiența trăită la Vocea României este considerată de Sandro ca fiind cea mai mare provocare din cariera sa muzicală până în prezent. El simte recunoștință și onoare pentru oportunitatea oferită și consideră că a crescut ca artist și cântăreț datorită acestei experiențe. Irina Rimes, antrenoarea sa, a jucat un rol important în evoluția sa, oferindu-i înțelepciune atât în ceea ce privește muzica și scenă, cât și în ceea ce privește industria muzicală și profesionalismul.

Sandro speră că cei de acasă îl vor vota pentru a merge mai departe în competiție. În primul rând, el le transmite mulțumiri pentru susținere. El dorește să continue să ofere emoții publicului și să transmită sentimente și trăiri prin muzică. Își dorește să picteze noi tablouri în piesele pe care le va cânta în finală, folosind culoarea și esența piesei originale, dar adăugându-i propriile sentimente și emoții în interpretare. El promite că va face tot posibilul pentru a oferi o experiență de neuitat până în finala Vocea României.

Sandro Machado este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A început să lucreze ca intern la ProSport încă din anul 2009. Calitatea sa de membru al echipei Irinei Rimes la Vocea României îl aduce în atenția publicului și-i oferă ocazia de a-și urma visul muzical. Sperăm că talentul și pasiunea sa vor fi apreciate și că va face o impresie puternică în competiție.

Sursa: [link de sursă](https://ciao.ro/sandro-machado-din-echipa-irinei-rimes-piesa-romaneasca-la-vocea-romaniei/)