Schimbare totală de atitudine pentru Izabela Okpata și Blaze – istoria lor a închis definitiv gurile răuvoitoare! Fostul participant de la Mireasa a devenit iremediabil atașat de fiica sa / VEZI IMAGINEA.

În urma cu o săptămână, Blaze și Izabela Okpata au înscenat o despărțire care a devenit cea mai mediatizată din showbiz. Această decizie i-a șocat pe fani, mai ales când Blaze s-a afișat alături de o presupusă amantă. În final, au primit o mulțime de comentarii răutăcioase, ceea ce i-a dezamăgit pe amândoi.

Pentru a contracara aceste zvonuri și comentarii neadevărate, Blaze a decis să dezvăluie adevărul și să mărturisească că totul a fost doar o înscenare. Scopul lor a fost să testeze reacția fanilor și sunt dezamăgiți de rezultat. Blaze a fost șocat în special de faptul că mulți fani l-au acuzat că și-a abandonat copilul.

De atunci, Blaze continuă să se arate în ipostaze emoționante alături de fiica sa, pentru a demonstra oamenilor că acuzațiile aduse lui nu sunt adevărate. În acest sens, Izabela Okpata a postat pe rețelele sociale o fotografie în care Blaze apare dormind alături de fiica sa. Această imagine a fost un symbol al fericirii lor și a dorinței de a arăta că sunt mai fericiți ca niciodată.

Valul de critici și comentariile răutăcioase pe care le-a primit Blaze l-au dezamăgit profund. El nu se aștepta ca urmăritorii să-l acuze că și-a abandonat fiica, mai ales că de-a lungul timpului s-a afișat de nenumărate ori alături de ea în momente emoționante. Blaze nu înțelege cum cineva poate să tragă astfel de concluzii în contextul în care a arătat mereu că este atașat de fiica sa.

Este important de menționat că setările privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului dintr-o anumită zonă. Pentru a vizualiza acest tip de conținut, utilizatorul trebuie să accepte cookie-urile social media.

În final, Blaze continuă să-și arate afecțiunea și atașamentul față de fiica sa, iar aceasta este o dovadă clară că el nu și-a abandonat copilul, așa cum li s-a acuzat. De asemenea, această atitudine nu face decât să consolideze legătura și să confirme faptul că ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ipostaza-cu-care-izabela-okpata-si-blaze-au-inchis-gurile-rele-fostul-concurent-de-la-mireasa-nu-se-mai-dezlipeste-de-fiica-lui-foto-322476.html