Xtra Night Show. Cum a realizat TJ Miles că vrea să o întrebe pe Francisca de căsătorie. Cei doi îndrăgostiți sunt acum mai fericiți decât oricând: „Poți să îți petreci toată viața cu ea…” / VIDEO

TJ Miles trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Francisca, femeia cu care și-a găsit fericirea și liniștea. Cei doi sunt alături unul de celălalt atât în momentele bune, cât și în cele grele. Într-un interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, TJ Miles și Francisca au vorbit despre relația lor și despre cum au decis să se căsătorească.

Potrivit artistului, neînțelegerile dintre ei pornesc de la lucruri minore, însă acestea i-au demonstrat că sunt capabili să depășească orice obstacol împreună. Acest lucru l-a făcut pe TJ Miles să își dea seama că ar putea să trăiască o viață întreagă alături de iubita lui și să îi pună inelul de logodnă pe deget. Tânărul artist a întrebat-o pe Francisca dacă vrea să se mărite cu el, iar răspunsul a fost unul pozitiv.

Francisca a fost luată prin surprindere în momentul în care a fost întrebată de TJ Miles dacă ar accepta să fie soția lui. Ea a explicat că, deși se ceartă, certurile lor porneau de la lucruri minore și nu afectau în mod real relația lor. În același timp, Francisca a adăugat că se simte fericită și înțeleasă alături de el și că ar accepta cu drag să își petreacă restul vieții alături de el.

Cei doi îndrăgostiți au dezvăluit că se iubesc în continuare și că sunt mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă nu au dezvăluit planurile exacte despre cum și când vor face nunta, ei sunt hotărâți să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Cu siguranță, nu vor ține această veste importantă departe de ochii fanilor lor, iar planurile de viitor se vor dezvălui în timp.

Este evident că TJ Miles și Francisca au o relație solidă și sinceră, iar dragostea lor se reflectă în gesturile și cuvintele lor. Cei doi au trecut prin multe împreună și au reușit să construiască o poveste de dragoste frumoasă și autentică. Admirăm că au avut curajul să își exprime sentimentele și să facă acest pas important în relația lor. Le dorim multă fericire și împlinire în viitorul lor împreună.

Sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/xtra-night-show-cum-sia-dat-seama-tj-miles-ca-vrea-sa-o-ceara-in-casatorie-pe-francisca-cei-doi-indragostiti-mai-fericiti-ca-niciodata-poti-sa-traiesti-cu-ea-toata-viata-video-322511.html