Filmul de pe Netflix care a exasperat românii. Depășește 10 milioane de vizualizări și este extrem de apreciat în România, ocupând primul loc în topul preferințelor.

Înnebunitul românilor – un film de pe Netflix care a strâns peste 10 milioane de vizualizări și a devenit extrem de popular în țara noastră.

Un film de pe Netflix a captivat nu doar românii, ci și alți abonați, reușind să adune peste 10 milioane de vizualizări și devenind extrem de popular în România. La nivel mondial, acesta ocupă chiar primul loc în topul celor mai urmărite filme de pe platforma de streaming.

Filmul care a fascinat românii pe Netflix

Netflix oferă o gamă largă de filme și seriale captivante abonaților săi. Printre acestea, se află și un film cu adevărat deosebit. Demonstrația acestui fapt constă în faptul că a înnebunit românii și a ajuns pe primul loc în topul global al celor mai urmărite filme, cu nu mai puțin de 10.700.000 de vizualizări.

Ce film a reușit această performanță și care este povestea sa? Pelicula se numește „Ultima strigare pentru Istanbul” și este disponibilă pe Netflix. Durata filmului este de o oră și 31 de minute, fiind încadrat în genul dramă. Pentru mai multe detalii, poți accesa articolul de aici.

Este interesant de menționat că regizorul acestui film a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Încă din 2009, acesta a lucrat la ProSport ca intern și a dobândit o vastă experiență în domeniu.

Sursa: Source link