VIDEO Macaulay Culkin, celebrul actor din filmul „Singur acasă”, a fost onorat cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood.

La ceremonia de dezvelire a noii sale stele de pe Walk of Fame, Macaulay Culkin, actorul american în vârstă de 43 de ani, a avut parte de un moment emoționant. Fostul copil-vedetă din „Singur acasă” s-a reîntâlnit cu mama sa de pe ecran, Catherine O’Hara, care i-a jucat rolul mamei sale în cele două filme din anii 1990. Aceasta a ținut un discurs impresionant în care a subliniat impactul lui Culkin în industria filmului și în inimile oamenilor din întreaga lume.

Catherine O’Hara a remarcat că îl vede pe Macaulay Culkin devenind o mare vedetă mondială încă de la vârsta de 10 ani și că filmul „Singur acasă” este și va rămâne întotdeauna o senzație globală iubită de public. Ea a subliniat faptul că succesul filmului se datorează în mare parte talentului și interpretării perfecte a lui Culkin în rolul lui Kevin McCallister, care a adus o notă de naturalețe și autenticitate în industria filmului.

„Singur acasă” a avut un succes enorm de box office la momentul lansării sale în 1990, generând venituri de aproape 500 de milioane de dolari. Continuarea filmului, „Singur acasă 2”, care a avut loc în New York în 1992, a fost de asemenea foarte apreciată de public și a devenit unul dintre filmele esențiale de Crăciun pentru mulți oameni.

Catherine O’Hara a rememorat faptul că filmul a avut un scenariu excelent și un regizor minunat, dar interpretarea lui Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister a fost ceea ce i-a captat pe oameni și i-a purtat în aventurile extraordinare trăite de personaj. Ea a recunoscut și munca grea depusă de Culkin pentru a-și perfecționa talentul actoricesc și l-a felicitat pentru modul în care a făcut actoria să pară naturală și simplă.

La finalul discursului emoționant al lui Catherine O’Hara, cei doi s-au îmbrățișat, iar Culkin și-a șters lacrimile. Aceasta i-a mulțumit lui Macaulay pentru că a inclus-o la ceremonie pe „mama ta falsă”, care l-a lăsat singur acasă nu o dată, ci de două ori, în cele două filme.

Ceremonia de dezvelire a noii sale stele de pe Walk of Fame a fost și un prilej de întâlnire pentru Culkin cu alți colegi de breaslă și prieteni apropiați. Natasha Lyonne, actrița care a jucat alături de Culkin în filmul „Party Monster” din 2003, a luat și ea cuvântul și a mărturisit că este mândră de el și de progresul pe care l-a făcut în carieră.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat și partenera de viață a lui Macaulay Culkin, Brenda Song, și cei doi copii ai lor, Rory și Quinn. De asemenea, alături de el s-au aflat și Seth Green, colegul său de platou din „Party Monster”, și Paris Jackson, fina sa.

Este cu siguranță un moment special în cariera lui Macaulay Culkin, care a reușit să-și marcheze contribuția în industria filmului printr-o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood. Talentul și carisma lui l-au făcut o figură iconică și apreciată în rândul publicului, iar acest moment de recunoaștere este o dovadă a succesului și impactului său în lumea cinematografiei.